Πρόγραμμα Δράσεων της Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Καβάλας για το 2019

Από την ΠΕ Καβάλας ανακοινώνεται το Πρόγραμμα Δράσεων της Εβδομάδας Δημόσιας  Υγείας της ΠΕ Καβάλας για το 2019, η οποία θα διαρκέσει από τις 08 έως τις 12 Απριλίου 2019. Το πρόγραμμα το οποίο επισυνάπτεται περιλαμβάνει ενημερωτικές δράσεις στις οποίες συμπράττουν η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών ΑΜΘ, ο Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Νεανικό Διαβήτη, η ΜΚΟ Γιατροί του Κόσμου, η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Τμήμα Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Καβάλας, το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΑΜΘ.
Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην Καβάλα, στις Κρηνίδες, στην Ελευθερούπολη, στα Λιμενάρια Θάσου, στο Οφρύνιο, στην Κεραμωτή και στο Ζυγός.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται σε όλους τους φορείς που συνεργάζονται με την αρμόδια Διεύθυνση Υγείας της ΠΕ Καβάλας, η οποία κατήρτισε το πρόγραμμα και η οποία έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση των δράσεων της Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας.

 

 

 

X
+
error: Content is protected !!