Πρωτοφανές! Μεσαίωνας στον Δήμο Δοξάτου.

Αιφνιδίασε η πρωτοφανής απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δοξάτου που σε ψηφοφορία του απέρριψε την πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Δαλακάκη για την ζωντανή μετάδοση μέσω Ίντερνετ των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δοξάτου.
Η αιτιολογία τους ότι ο Δήμος αποτελείται στο 70% του από γέρους που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ίντερνετ (!!!!)

Σκοτάδι και……….

Λυπηρό για το ένδοξο Δοξάτο που κάποιοι στην αντιπολίτευση του Δήμου με το πρόσχημα τους, φαίνεται την Δημοκρατία να την μετρούν “ποσοτικά” 70-30% και ηλικιακά και μάλιστα να θέλουν να απαγορεύσουν στους νέους (και όχι μόνο), του Δήμου την ενημέρωση, την διαφάνεια και την συμμετοχή στα κοινά, απλά γιατί “ποσοτικά – ηλικιακά” είναι μειοψηφία….. να παραμείνουν στο σκοτάδι.
Το σκοτάδι και την φίμωση συνήθως το επιδιώκουν αυτοί που θέλουν να κρύψουν και να κρυφτούν. Ο Δημ. Δαλακάκης με την πρόταση του για ζωντανή μετάδοση δείχνει έτοιμος για όλα στο φως και όλα σε δημόσια θέα και ίσως κάποιοι να μην είναι έτοιμοι για αυτό. Ο Δήμαρχος έγραψε στην σελίδα του μετά την άρνηση: Δεν συμβιβαζομαστε, δεν συγκαλυπτουμε, δεν λυγίζουμε και θα καταφέρουμε τους στόχους μας όσα εμπόδια……….
Τα ιστορικά γεγονότα στο Μαρτυρικό Δοξάτο γνωστά, το τίμημα για Ελευθερία μεγάλο και τώρα κάποιοι τόσο επίμονα αποζητούν το σκοτάδι και το φίμωση.
Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική απόφαση δημοτικού συμβουλίου που επιβάλει τον Μεσαιωνικό σκοταδισμό και την φίμωση.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου έγραψε στην σελίδα του σχετικά.

Πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο η Ηνωμένη Αντιπολιτευση ΔΕΝ ψήφισε την πρότασή μας να μεταδίδονται ζωντανά δια διαδικτύου οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου… με την αιτιολογία ότι ο Δήμος μας αποτελείται στο 70% του από γέρους που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ιντερνετ (!!!!)
Τελος λοιπόν… ουδείς από εσάς θα έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί ιντερνετικα τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο εν ετει 2017… Αξιολογείστε εσείς το γιατί η κουρτίνα θα μείνει κλειστή και γιατί η πόρτα θα μείνει ερμητικά κλεισμένη ….
Ανοίγουμε, λοιπόν, λίαν συντόμως μια νέα εκστρατεία, μια εκστρατεία πληροφόρησης για να έχετε πρόσβαση σε ό,τι συμβαίνει, διότι εμπιστευομαστε την κρίση σας και δεν επιθυμούμε να κρύβουμε ουτε τις πράξεις, ουτε τα λογια μας.
Παρεμπιπτόντως και ιντερνετικα σας πληροφορώ οτι τίθενται οριστικά εκτός ψηφοδελτίων της παράταξης μου οι δημοτικοί σύμβουλοι Μόρφης , Τοκούτσης, Παπαδοπουλος, Σερετης, Μπεναζης, Χαλκιδης, Μαλακακης , Στυλίδου
Δεν συμβιβαζομαστε, δεν συγκαλυπτουμε, δεν λυγίζουμε και θα καταφέρουμε τους στόχους μας όσα εμπόδια και να θέσει η Ηνωμένη Αντιπολιτευση

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,923 προβολές
X
+