Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Βορείου Ομίλου 2021 θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη, ύστερα από σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Δήμου Παγγαίου. 

 Η είδηση ικανοποίησε την διοίκηση του Δήμου Παγγαίου που μόλις πρότινος ολοκλήρωσε τις εργασίες του ταρτάν και σε κάποιες υποδομές στο στάδιο της Ελευθερούπολης. Αλλά και ότι βρέθηκε το αντικείμενο που θα μονοπωλήσει την θεματολογία (ελλείψει άλλου) του Δήμου για τους επόμενους μήνες.
Οι κάτοικοι της περιοχής καλοδέχτηκαν την είδηση γιατί έτσι ελπίζουν τα έργα στην Ελευθερούπολη να έχουν ολοκληρωθεί ως τότε, γιατί μέχρι σήμερα κινούνται με ρυθμούς χελώνας και ειδικότερα με την ανάπλαση της Πλατείας Νικοτσάρα που για μια φορά έχει πέσει σε τέλμα.

Η είδηση της ανάληψης της διεξαγωγής των αγώνων, φαίνεται να σκορπίζει μεγαλύτερη  ικανοποίηση και χαρά στον γειτονικό Δήμο Καβάλας και στους ξενοδόχους και επιχειρηματίες της πόλης της Καβάλας, αφού για τους αγώνες αναμένονται περί τους 1.000 αθλητές, προπονητές και συνοδοί και θα φιλοξενηθούν στην πόλη της Καβάλας, αφού ξενοδοχειακές υποδομές δεν υπάρχουν στην Ελευθερούπολη  και στις γύρω περιοχές του Παγγαίου για την φιλοξενία τους. Και επίσης λόγω θέρους δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα ούτε καν δωμάτια σε άλλες περιοχές του Δήμου. Είναι η ίδια κατάσταση απλώς σε μεγαλύτερη κλίμακα με τα όσα συνέβησαν με το 46ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων που έγινε τον  Μάϊο  2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης.

21
1
X
+
error: Content is protected !!