Προεκλογικές οσμές…… στο Δήμο Παγγαίου.

Με πιο πιθανή ημερομηνία για τις επόμενες δημοτικές εκλογές την 6η Οκτωβρίου του 2019 είναι νωρίς να μιλάμε για έναρξη προεκλογικής περιόδου, πάραυτα τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα από κάποιους αλλά και έντονη φημολογία , που δείχνει ότι κάποιοι θέλουν ή να τρίξουν δόντια από τώρα  ή να προλάβουν καταστάσεις. Πάντως δεν έλειψαν και αυτοί που μίλησαν για βιαστικές κινήσεις  που μόνο αναταραχή θα φέρουν.  Το ξεκίνημα έγινε με την αποχώρηση των δύο δημοτικών συμβούλων (Χρ. Πριονίδη και Α. Καλιννικίδη) από την παράταξη “Σωστή επιλογή” του Βασ. Ξουλόγη ο οποίος έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον του,  τον φέρνουν να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. 
Χρονικά τα τελευταία γεγονότα που σηματοδότησαν και την πρώτη προεκλογική δραστηριότητα έχουν ως εξής:
6 Δεκεμβρίου 2017 οι δύο προαναφερθέντες δημοτικοί σύμβουλοι με κοινή ανακοίνωση κάνουν γνωστή την  ανεξαρτητοποίηση τους και αμέσως δημοσιογραφικά !! έγιναν το μήλο της Έριδος για τις άλλες παρατάξεις, οι οποίες επισήμως μέχρι σήμερα είναι άγνωστες !!!! Πέρα από την παράταξη “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” του Φίλιππου Αναστασιάδη που είναι γνωστό και φυσικό ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή της,  μόνον ο Γιώργος Στάμος  αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης με διάφορα post στην προσωπική του σελίδα αφήνει να εννοηθεί ότι θα είναι υποψήφιος και οι πληροφορίες που διαρρέονται τον φέρνουν να ηγείται μιας “νέας” και ευρύτερης παράταξης με αποτέλεσμα κάποιοι να προδικάζουν καταστάσεις λόγω απειρίας του. Πράγμα που ο Γιώργος Στάμος  δεν το άφησε ασχολίαστο μέσα από την σελίδα του συγκεκριμένα έγραψε:
 Η συνέχεια στα προεκλογικά ήρθε με την αιφνίδια νυχτερινή ανακοίνωση (29/12) του Δημάρχου Παγγαίου μέσα από το γραφείο του και την προσωπική του σελίδα για νέα συνεργασία στις εκλογές του 2019. 

Και επειδή διαφαίνεται ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι εκλογές των social media με μπηχτές και υπονοούμενα τις αμέσως επόμενες ώρες διαβάζουμε τα δυο παρακάτω post….. τυχαία ::::

Σελίδα Γιώργου Στάμου λίγες ώρες μετά πριν ακόμα ξημερώσει
Τυχαίο;

Σελίδα Βασίλη Ξουλόγη μέχρι πρότεινως αρχηγός του. Τυχαίο;

Πάντως ο Γιώργος Στάμος με νέο post στις 4 Ιανουαρίου δίνει συνέχεια και μιλά για την χρονιά των “δυνατών και των πετυχημένων”…αγκαλιά προς την κατάκτηση της κορυφής…του υψώματος 52!

Από εκεί και πέρα παρόλο που ακούγονται πολλά, πληροφορίες επίσημες για άλλες υποψηφιότητες δεν υπάρχουν, από την αριστερή όχθη και την παράταξη “Ενωτική Δημοτική Παρέμβαση Παγγαίου” άγνωστο το μέλλον της αφού ο επικεφαλής της Θ.Μπόνος ακούγεται ότι σαν Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας επιτελεί πολύ καλό έργο και αναμένεται περαιτέρω κομματική εξέλιξη και δράση. Πολλά ακούστηκαν και για πρώην Βουλευτή ο οποίος φέρεται να έχει δηλώσει: αν δεν είμαι στην λίστα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος μου θα κατέβω για Δήμαρχος Παγγαίου αλλά φαίνεται να μην ευσταθούν αφού εκλήφθησαν ως μη σοβαρές και φαινομενικά υποδηλώνουν μόνο όρεξη για καρέκλα και τίτλο. Όσο για μια κίνηση που κυοφορούσε στα παράλια μάλλον φαίνεται να εξέπνευσε πριν ακόμα πάρει σχήμα και οστά. Επίσης δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο τους γνωστούς αγνώστους γυρολόγους, μαϊντανούς των εκλογών που τρέχουν να φωτογραφηθούν και με τους δύο μέχρι τώρα υποψηφίους ή να κάνουν like και στους μεν και στους δε στις αναρτήσεις τους μπας και ακουμπήσουν κάπου τους σταυρούς που τόσο “κουραστικά….” απέκτησαν και κουβαλούν, μπας και πάρουν μια θεσούλα σε κανένα ψηφοδέλτιο ώστε και αυτοί να “προσφέρουν” στην τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα στην ανθρωπότητα….
Πάντως ένα είναι σαφές ότι η προεκλογική περίοδος άνοιξε θα έχει διάρκεια, ήδη έχει ταράξει τα νερά ένθα κακείθεν και μάλλον προμηνύεται ενδιαφέρουσα.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,694 προβολές
X
+