Προβλήματα με την ασφάλεια των παραλιών του Δ. Παγγαίου.

Ήταν 1,30 σήμερα Σάββατο το μεσημέρι όταν αλλοδαπή κολυμβήτρια ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε στους Αμμολόφους στην περιοχή των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Παγγαίου. Πανικόβλητοι οι άνθρωποι στην παραλία έψαχναν βοήθεια, κάποιοι κινήθηκαν προς τις κατασκηνώσεις και κάποιοι έτρεξαν προς το πλησιέστερο beach bar, όπου από τα μεγάφωνα ζητήθηκε η βοήθεια και συνδρομή γιατρού και μεταφραστή….. εντέλει μετά από 20-25 λεπτά κάποιος (μάλλον γιατρός) έφτασε στο συμβάν το οποίο είχε αίσιο τέλος αφού η κοπέλα είχε συνέλθει. Γύρω στις 2,15 κατέφτασαν και δύο άντρες του λιμενικού όπου ζήτησαν καταθέσεις και λεπτομέρειες για το συμβάν.
Στο ανωτέρω περιστατικό ήμουν παρόν αφού έτυχε να κολυμπάω με την οικογένεια μου εκεί δίπλα.
Επιστρέφοντας τώρα πριν λίγο η φίλη δημοσιογράφος Μελίνα Σιδηροπούλου μην γνωρίζοντας το περιστατικό, μου είχε στείλει την πιο κάτω φώτο που μάλλον είναι από την Ν. Ηρακλείτσα.

Την ανάρτηση της μπορείτε να την βρείτε  https://www.facebook.com/msidiropoulou

Όπως διαβάζουμε: Άλλο ένα πρόστιμο κατά του Δήμου Παγγαίου λόγω απουσίας ναυαγοσώστη. Σήμερα στις 1430 ήταν εκεί το Λιμενικό.

Οι εικονιζόμενοι λιμενικοί πρέπει είναι οι ίδιοι που βρέθηκαν στο συμβάν νωρίτερα.

Λοιπόν επειδή στο δήμο Παγγαίου έχει πέσει αλαζονική αυταρέσκεια και αυτό – ικανοποίηση  καλό είναι κάποια εισαγγελική αρχή να ασχοληθεί κατά πόσο τηρούνται τα προβλεπόμενα από τον Νόμο  για την ασφάλεια αλλά και  το σύνολο των νόμων στις παραλίες του Δήμου Παγγαίου. 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,277 προβολές
X
+