Ποιος και γιατί πλαστογράφησε τα έγγραφα στο Δήμο Παγγαίου;

Σάλος έχει προκληθεί από το πόρισμα του ειδικού γραφολόγου που επιβεβαιώνει τις καταθέσεις των υπαλλήλων του Δήμου ότι οι υπογραφές τους έχουν πλαστογραφηθεί στα έγγραφα παραλαβής των περιβόητων υπερτιμημένων χημικών τουαλετών επί των ημερών Ξουλόγη.

Η υπόθεση πλέον παίρνει διαστάσεις σκανδάλου αφού από την μια το “γνήσιο” της υπογραφής των υπαλλήλων στα έγγραφα τα βεβαιώνει ο ίδιος ο τέως δήμαρχος αλλά το πιο σημαντικό  είναι η αποκάλυψη που έκανε χτες ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης κατά την διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου ότι ο Ξουλόγης πριν την σύνταξη του πλαστογραφημένου έγγραφου παραλαβής ότι ο Ξουλόγης είχε λάβει υπηρεσιακό έγγραφο από τους υπαλλήλους ότι δεν θα παραλαμβάνουν και δεν θα υπογράψουν, πάραυτα η παραλαβή των χημικών τουαλετών έγινε με τα πλαστογραφημένα έγγραφα.

Θυμίζουμε ότι υπόθεση των χημικών τουαλετών είναι στα χέρια των ανακριτών και της εισαγγελίας Καβάλας αφού ο τότε Δήμος Παγγαίου πλήρωνε 650€ το μήνα την κάθε τουαλέτα όταν η μέση τιμή είναι 100 με 150€ το μήνα η κάθε χημική.


Ο τέως χτες στην τοποθέτηση του υπεραμύνθηκε ότι η τιμή (650€) ήταν λογική !!!!!!!! και προσπάθησε με την προσφιλή του τακτική έμμεσα να ρίξει τις ευθύνες της πλαστογραφίας σε άλλους του Δήμου  λέγοντας ότι καλά ένα έγγραφο μου έφεραν και το υπέγραψα σιγά να μην έψαχνα για το γνήσιο της υπογραφής. Αλλά ο τέως δεν μας λέει πως είναι δυνατόν αφού στα χέρια του έχει επιστολή που οι υπάλληλοι του έλεγαν δεν θα υπογράψουν και δεν θα παραλάβουν, ξαφνικά βρέθηκε στα χέρια του έγγραφο παραλαβής με τις υπογραφές τους και δεν διερωτήθηκε πως και γιατί “ξαφνικά” υπέγραψαν. 

Να πούμε ότι και χτες ο Τέως για μια φορά ακόμα έπαιζε με τον εαυτό του μπάλα….. πάλι έριξε τα πυροτεχνήματα του και όταν ήρθε η ώρα να ακούσει τις απαντήσεις από τον Δήμαρχο, ο τέως αποχώρησε επικαλούμενος υποχρεώσεις Κυριακή Βράδυ στις 10 μ.μ. όταν η συνεδρίαση απογραφής ήταν γνωστή και προγραμματισμένη εδώ και μήνες.
Το πόρισμα του γραφολόγου διαβιβάστηκε στη εισαγγελία και πλέον αναμένεται η απόφαση δίωξης ή όχι.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,155 προβολές
X
+