Μπράβο μεγάλη η επιτυχία στο λαμογιστάν του Δήμου Παγγαίου….Επιβράβευση 4.452.829€ για κακοδιαχείριση, στα διαχρονικά λαμόγια του δήμου, στους κακοπληρωτές, στους δημάρχους που τόσο άρτια προεκλογικά εργαλοποιούν και κεφαλοποιούν ψηφοθηρικά τις οφειλές και τώρα το ανταποδίδουν……… Και αυτό ακριβώς κάνει και τώρα ο Πέτσας εις διπλούν…. προεκλογικά επιχορηγεί….. και θα κάνει μάγκες τους δημάρχους στο κοινό τους. (Ρε σανό που θα πέσει).

Επιδόματα επιχορηγήσεις κλπ σημαίνει δημόσιο χρήμα που εσύ το πλήρωσες ή θα κληθείς να το ΞΑΝΑ πληρώσεις πάλι και πάλι. Πλήρωνε λοιπόν κύριε Παντέλη του Παγγαίου, εσύ κακομοίρη Παγγαιορήτη, που πλήρωνες το νερό σου, θαύμασε την επιβράβευση του άχρηστου διοίκησης και διαχείρησης, του λαμογιού, του παρασίτου, του κακοπληρωτή, πλήρωσε και πάλι τώρα και για αυτόν που τόσα χρόνια δεν πλήρωνε (και δεν θα πληρώσει). Πλήρωσε και το προεκλογικό του Μητσοτάκη και Αναστασιάδη.

Έτσι αξιοκρατικά, ντόπρα και ωραία η Ν. Δημοκρατία, ο Πέτσας, ο Αναστασιάδης η διοίκηση Παγγαίου προεκλογικά επιβραβεύουν και εξαγοράζουν (προσφιλής η τακτική) …… και κρατάμε και λίστα καβάτζα για της επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ακόμα ένα grand souxe του Δήμου με το δεύτερο μεγαλύτερο χρέος ΔΕΥΑ στη χώρα (4.452.829€). ΤΟ ΞΕΦΕΡΤΟΘΗΚΕ ο δήμος και η ΔΕΥΑΠ και θα το πληρώσουμε πάλι εμείς….. και αυτοί πάλι και πάλι θα το αυγατίσουν…

Οι αποζημιώσεις των αγροτών έρχονται μέρα με την μέρα, θα φτάσουν λίγο πριν την εξαγγελία και προκήρυξη εκλογών. Το ερώτημα είναι τα ποσά, αλλά η ατμόσφαιρά μυρίζει πετσόκομμα …

Διαβάζω, δεν γνωρίζω αλλά απορώ…..φοβούνται κάτι;

Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022 σε χωράφια του Δήμου Παγγαίου όταν εργαζόμενοι εταιρίας πνευματικών δικαιωμάτων προσπάθησαν να πάρουν δείγματα από καλλιέργειες σταφυλιών από χωράφια ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την οργή των αγροτών που συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ για να μην υπάρξει συνέχεια στην ένταση ενώ μάλιστα σύσσωμοι οι αγρότες βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Περάμου Καβάλας και προχώρησαν σε διαμαρτυρία.

Κάποιοι σήμερα έτρεχαν κατηγορούμενοι στα δικαστήρια για “αμαρτίες” του παρελθόντος, μεγάλων και τρανών . Αλλά έλα που τα θρασύδειλα (οι άλλοι ντε…οι μεγάλοι και τρανοί ξέχασαν τα σορτσάκια τους στο ταρτάν και δεν τα φόρεσαν και τσουπ έβγαλαν (για μια φορά ακόμα) την ουρά τους απέξω.

Έτσι Μακεδονομάχοι μου….με το στήθος παρατεταμένο, τη φωνή, τα μπράτσα, τα μέσα και με τα λεφτά των άλλων ….. πάτε δυνατά.

0
0
X
+
error: Content is protected !!