Μακάριος Λαζαρίδης ο βουλευτής Καβάλας που μέσα από ανάρτηση του αποκάλεσε τον Άρη Βελουχιώτη κίναιδο και παιδεραστή και προκάλεσε αναταραχή στο Πανελλήνιο και αντίδραση από τον προοδευτικό χώρο του κέντρου και της αριστερά, που με ομόφωνες ανακοινώσεις τους κάνανε λόγο για ακροδεξιό παραλήρημα του Βουλευτή.
Ο επονομαζόμενος ως Φυτευτός βουλευτής και πρώην συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα μετά το κατάπτυστο σχόλιο του, είχε την υποστήριξη των “κηπουρών” καλλιεργητών του ή αυτών που έχω αποκαλέσει σε άρθρο μου στο παρελθόν “Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου.”

Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου…..


Η πρώτη στήριξη ήρθε από τον Δήμο Παγγαίου και από τον αντιδήμαρχο Παγγαίου Χρήστο Μποσμπότη. Ο Μποσμπότης ήταν ο πρώτος που έτρεξε στο πλευρό του Λαζαρίδη όταν άρχισαν οι αντιδράσεις από πλευράς του τοπικού ΣΥΡΖΑ και με ανάρτηση του στα social media έκανε λόγο για συνεχή στοχοποίηση του Βουλευτή Καβάλας κ. Μακαρίου Λαζαρίδη. Και έθετε το ερώτημα πότε η τοπική ΝΔ θα αντιδράσει στην κατεύθυνση προστασίας του τοπικού βουλευτή;;;

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι μόνο μετά από τηλεφωνικές παρεμβάσεις του Χρ. Μποσμπότη η ΔΕΕΠ. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Πάντως ο κ Μποσμπότης δεν μας είπε αν συμφωνεί με τον κ Λαζαρίδη και αν συμμερίζεται και υιοθετεί τις απόψεις του κ Λαζαρίδη για κίναιδο και παιδεραστή τον Α. Βελουχιώτη.

Ο Φιλ. Αναστασιάδης, ο Χρ. Μποσμπότης και κάποιοι άλλοι από την διοίκηση του Δ. Παγγαίου έχουν “επενδύσει” πολλά στον Κυρ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επισκεφτεί τον Φιλ. Αναστασιάδη ήδη 2 φορές στο γραφείο του στο Δημαρχείο (πρωτοφανές) και ως γνωστόν ο Φιλ. Αναστασιάδης έχει ανταποδώσει τις ανέμελες επισκέψεις στην Αθήνα.
Η αφοσίωση του Φιλ. Αναστασιάδη και ΣΙΑ στον Κυριάκο γνωστή και παροιμιώδης. Οι επιθυμίες του, διαταγή υλοποίησης με κλειστά τα μάτια. Και αυτό ισχύει όσον αφορά και τον Μακάριο Λαζαρίδη. Θέλει ο Μητσοτάκης τον Μακάριο στη Καβάλα, εμείς θα τον λουστούμε. Ένας πολιτικάντης της πολλή παλαιάς κοπής, του ρουσφετιού της ίντριγκας περιορισμένων δυνατοτήτων που στον Δήμο Παγγαίου το μόνο που έχει δώσει είναι ένα ΑΤΜ στη Νικήσιανη και όπως διατείνει ο ίδιος πρόσφατα τον διορισμό ενός νοσηλευτή στο πολυϊατρείο Κάρυανης. Γεγονός που διεκδικούσε ότι πέτυχε και ο Αναστασιάδης ο ίδιος. Ο Λαζαρίδης κρατάει τον εαυτό του στην επικαιρότητα με αναρτήσεις προκλητικές, της υπερβολής, της μυθοπλασίας τύπου:
Τις μέρες που οι μαγαζάτορες του Παγγαίου αγανακτούσαν και έστελναν τα κλειδιά τους στον Άδωνι, ο Λαζαρίδης εισέπραττε.. “ευχαριστώ” στην Ελευθερούπολη…

Πάντως είναι γεγονός ότι ο Φιλ. Αναστασιάδης τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου βρέθηκε στην Αθήνα , όταν επέστρεψε η πρώτη συνάντηση που είχε στο γραφείο του ήταν με τον Μακάριο Λαζαρίδη…. τυχαίο;;;;;;
Τυχαίο και το ότι οι Νεοδημοκράτες του Παγγαίου έτρεξαν πρώτοι προς σωτηρία του προχτές;;;;

Δυστυχώς φαίνεται ως ένα ακόμα φαινόμενο “γραμματίου” και όχι ικανότητας και αξιοκρατίας…….

25
5
X
+
error: Content is protected !!