Περισσότερα από το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο (Βίντεο)

Όπως ήταν φυσικό, η υπόθεση της αποχώρησης 2 δημ. συμβούλων από την παράταξη Ξουλόγη και η ανεξαρτητοποίηση τους ξεχώρισε και μονοπώλησε σήμερα τα Μ.Μ.Ε, αλλά υπήρξαν και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα που απασχόλησαν το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο. Μεταξύ αυτών έχουμε.
Μετά από σχεδόν 4 χρόνια επανέρχεται η χρήση του ρολογιού στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, ο λόγος είναι η κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού περί διάρκειας τις τοποθέτησης των δημοτικών συμβούλων. Η συνεχής παραβίαση με τα μακρόσυρτα  και επί των πλείστον εκτός θέματος λογίδια εντυπώσεων του Βασίλη Ξουλόγη και Τάσου Ορφανίδη ανάγκασαν τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Κώστα Γάκη να επαναφέρει την χρήση του καθώς και την αυστηρή εφαρμογή του κανονισμού που προβλέπει.

Επανερχόμαστε για λίγο στην ανεξαρτητοποίηση του Α. Καλλινικίδη και Χρ. Πριονίδη που μεν για πολλούς από εμάς ήταν αναμενόμενη απλά δεν γνωρίζαμε το πότε και παρόλο ότι ήταν γνωστό ότι ο Ανδρέας Καλλινικίδης είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του στον Βασίλη Ξουλόγη πριν δύο βδομάδες (το είχαμε γράψει ΕΔΩ χωρίς αναφορά ονόματος) φαίνεται λοιπόν ότι ο Βασίλης Ξουλόγης χτες πιάστηκε εξαπίνηςκαι προβληματισμένος παίρνοντας τον λόγο ευγενικότατα ευχήθηκε…. στους πρώην συνεργάτες του……….

Φίλιππος Αναστασιάδης

Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Παγγαίου μίλησε για πολλά θέματα:
1) Στην συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού
2) Για το συνέδριο της ΚΕΔΕ για τον εκλογικό νόμο, την αναλογική κλπ.
3) Το δικαστήριο των 56, τον καταλογισμό και την νομοθετική ρύθμιση
4) Το κόστος της αποκομιδής των σκουπιδιών
5) Το πρόβλημα με το ασθενοφόρο
6) Την πρόσληψη των 89
7) Την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού της Ελευθερούπολης Γ.Σ.Ε
8) Απάντησε στον Τασ. Ορφανίδη για την “αρνητική” τοποθέτηση του για τα πρωτεία και την γιορτή Παιδείας και επιστημών.
9) Και τέλος την Μεγάλη αυριανή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο “Φρίξος Παπαχρηστίδης” για το γεωθερμικό πεδίο.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του Δημάρχου Φίλιππα Αναστασιάδη.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Χρ. Μποσπότης πήρε τον λόγο για να απαντήσει πρώτα στον Τάσο Ορφανίδη και τους υπαινιγμούς του για φετινό πολυέξοδο Χριστουγεννιάτικο Όνειρο. Και κατά δεύτερον να ενημερώσει το σώμα για το νέο πρόστιμο των 58.000€ που έφτασε στον δήμο και αφορά την διοίκηση Ξουλόγη το 2014.


Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,803 προβολές
X
+