Πείτε μας κύριε Γ. Στάμο.

Διαβάσαμε ένα άρθρο του Γιώργου Γανίτη στον Καθημερνό Τύπο της Καβάλας, ο Γιώργος Γανίτης είναι ένας από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους/Εκδότες και τα δημοσιεύματα του συνήθως χαίρουν βαρύτητας λόγου, αναφέρεται σε ένα θέμα που ψιθυρίζετε εδώ και μέρες από κάποιους κύκλους στον Δήμο Παγγαίου.  Διαβάζουμε λοιπόν στο άρθρο του κ Γανίτη αναφερόμενος στους λόγους παραίτησης του Γιώργου Στάμου από την διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου:

ένας  λόγος που δήλωσε παραίτηση από την διεκδίκηση αυτή. Υποστηρίζουν, ότι ο Γιώργος Στάμος, ήδη έχει συμφωνήσει με τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη, να ενταχθεί στο δικό του ψηφοδέλτιο, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Δεν ξέρουμε, βέβαια, πως θα μπορέσει να το κάνει αυτό, δεδομένου, ότι έχει κατηγορήσει πάρα πολλές φορές τον σημερινό Δήμαρχο, για διάφορα θέματα. Πως, δηλαδή, θα ζητήσει από εκείνους τους ψηφοφόρους, που μέχρι τώρα τους κατηγορούσε τον Δήμαρχο, να τον ψηφίσουν;;;

Για μένα αυτό το δημοσίευμα είναι πολιτικό ατόπημα και ύβρις κάποιων που θέλουν να μειώσουν τον Γιώργο Στάμο έναν αγνό άνθρωπο που δεν έχει δώσει δείγμα “λατρείας της καρέκλας” και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται άνθρωπος τύπου “από δήμαρχος- κλητήρας”,  αφού μια  τέτοια εξέλιξη θεωρείτε μέγιστη κωλοτούμπα που πλέον  εισάγει στην τοπική κοινωνία μας τα νέα “Ήθη και έθιμα” και την πολιτική του “σαλταμπίκου” , πρακτικές που βλέπουμε στην κεντρική σκηνή. Πρακτικές αρχηγών παρατάξεων  (Καρατζαφέρη, Κουβέλη,  Καμμένου, του Ποταμήσιου κλπ) που από αρχηγοί, μόνο και μόνο για την καρέκλα κατάντησαν πηδηχτούληδες δεκανίκια  άλλων.

Και επειδή φίλε Γιώργο  Στάμο που εδώ και μήνες σε παρακολουθούσα δημοσιογραφικά , με τι πάθος καταφερόσουν ενάντια της διοίκησης Αναστασιάδη και ανέλυες  πως θα διόρθωνες τα κακά του και ζήταγες στήριξη από πολλούς, και σε καμία περίπτωση δεν θέλω  να σε παρουσιάζουν σαλταμπίκο και ως χαμηλού επιπέδου δεκανίκι και λαγό  του Αναστασιάδη και σαν τον Δούρειο Ίππο για τους ψηφοφόρους του Γ. Φιλόσογλου που θα τους πας στο πιάτο (στρατόπεδο) του Φ. Αναστασιάδη, και επειδή ξέρω φίλε Γιώργο  ότι με διαβάζεις  περιμένω λοιπόν να απαντήσεις στο δημοσίευμα του Γ. Γανίτη και σε εμένα δημόσια.

Να μας πεις αν ισχύει η μεταγραφή σου ή να διαψεύσεις την μέγιστη κωλοτούμπα που σου προσάπτουν και να προστατευτείς  τουλάχιστον από τον χαρακτηρισμό του  “Πολιτικού Σαλταμπίκου” που είναι ίσως ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός μεταξύ των άλλων που ήδη ακούγονται για σένα στα μέρη μας.  Προστάτεψε τον εαυτό σου……

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο του Καθημερινού Τύπου.   

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
5,821 προβολές
X
+