Ήρθε η ώρα σε αυτή την χώρα να μάθουμε ποιοι είναι οι προδότες, οι Πατριδοκάπηλοι, οι ψεύτες, οι αεριτζήδες πολιτικάντηδες & πολιτικοί, οι πατριώτες, τα γραφικά στοιχεία και οι ακροδεξιοί θύλακες.

Μόλις προχθές από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια, πως στις συγκεντρώσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, τις οποίες υποστήριζε αλλά και πρωτοστατούσε η ΝΔ, με πρωτοκλασάτα στελέχη, υπήρχαν «γραφικά στοιχεία» και «ακροδεξιοί θύλακες».

Ο Δήμαρχος του Δ. Παγγαίου ο Φίλιππος Αναστασιάδης ως γνωστόν φανατικός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη πρωτοστάτησε από τον Ιανουάριο του 2108 έως και τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου 2019 ενάντια της συμφωνίας των Πρεσπών. Την αποκάλεσε προδοτική,  ντροπιαστική, απαράδεκτη, πλαστογράφηση της ιστορίας, παραχάραξη της ιστορίας , παρακμή του έθνους και άλλα πολλά. 

    Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης χρησιμοποίησε κάθε μηχανισμό της θέσης που κατείχε και συμμετείχε σε κάθε διαδήλωση σαν διαδηλωτής ή ακόμα σαν ομιλητής. Παράλληλα παρότρυνε και άλλους δημότες να συμμετέχουν όταν σαν δήμος ναύλωνε λεωφορεία για τις Πρέσπες, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα. 

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου μετατράπηκε σε κέντρο δράσης αυτού του “αγώνα” και συνεδρίασε εκτάκτως πολλές φορές, λαμβάνοντας αποφάσεις που πολλές φορές συζητήθηκαν….. για τις μεθοδεύσεις, τις τακτικές του και τα μηνύματα που περνούσε του στυλ εμείς πατριώτες εσείς προδότες.  Πολλές φορές θύμισε τουριστικό γραφείο που διοργάνωνε οργανωμένες εκδρομές  Πισοδέρι, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα. 

Με την ανοχή του προέδρου Κ.Γάκη και του Φιλ. Αναστασιάδη έγινε χώρος  διχασμού των δημοτών, από την άλλη χώρος συσπείρωσης της δεξιάς με την ακροδεξιά,  και ρητορικής μίσους, ακούστηκαν εμπρηστικά συνθήματα, ακούστηκαν συνθήματα όπως: ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΝΑ ΣΤΑΜΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ….(περισσότερα ΕΔΩ).

Ο ίδιος ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του καταφέρθηκαν ενάντια στους δημοτικούς συμβούλους που δήλωναν παρόν  ή καταψήφιζαν στις ψηφοφορίες για τις μισθώσεις κλπ.  

Ακόμα και την προεκλογική περίοδο  ο Φίλιππος Αναστασιάδης εκμεταλλεύθηκε την συμφωνία των Πρεσπών και τα πατριωτικά αισθήματα των δημοτών και μέσω των social media, αλλά και στο προεκλογικό φυλλάδιο της παράταξης ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αλλά και στις προεκλογικές του ομιλίες στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μάϊου 2019.

Πράγμα που ο Δήμαρχος συνέχισε να το κάνει ως καλό κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. μέχρι και τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου 2019.
Μετά την Κυριακή των εκλογών 7/7/2019 ο Φιλ. Αναστασιάδης όπως και πολλοί άλλοι “Μακεδονομάχοι” που συμμετήχαν στα συλλαλητήρια δεν ξανά – ανέφεραν ποτέ την Συμφωνία των Πρεσπών.
Για τον Φιλ. Αναστασιάδη και τους άλλους, Προδοσίες , ξεπούλημα, παραχάραξη όλα ξεχάστηκαν και δεν ξανακούστηκαν……..

Η Προδοτική συμφωνία των Πρεσπών γίνεται Η Ιστορική συμφωνία των Πρεσπών

Μόλις 11 μέρες μετά τις εκλογές ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Καβαλιώτης Νίκος Παναγιωτόπουλος, που ως βουλευτής είχε χαρακτηρίσει «άθλια» τη Συμφωνία των Πρεσπών και είχε συμμετάσχει στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.
Ως Υπουργός όμως και πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις», δηλώνει από το βήμα του συνεδρίου του Economist ότι «αν η Συμφωνία εφαρμοστεί απαρέγκλιτα και από τις δύο πλευρές μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες».

Δυο μήνες μετά τον Σεπτέμβριο η Προδοτική συμφωνία που Παραχάραξε την ιστορία, ονομάστηκε από την Ελληνική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη  Ιστορική συμφωνία των Πρεσπών

Στην πορεία ακούσαμε πολλά όπως:

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ΝΔ και τα στελέχη της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανάληψη δημοτικών και κυβερνητικών καθηκόντων, δεν δίστασε να διχάσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας τερατώδη ψέματα και πουλώντας ψευδό – πατριωτισμό.

Πριν δύο εβδομάδες  ξεκίνησε ο διάλογος με την Βόρεια Μακεδονία και από το κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία φτάσαμε στο Ιστορική η συμφωνία των Πρεσπών  βλέπουμε έναν πρωθυπουργό που πριν τις εκλογές δήλωνε ότι Ποτέ δεν θα καλωσορίσω  Μακεδόνα Πρωθυπουργό , βλέπουμε όχι μόνο να τον Καλωσορίζει αλλά να μιλάει για δέσμευση ης συμφωνίας των Πρεσπών. 

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κουνώντας το δάκτυλο στους Βόρειο Μακεδόνες τόνιζε αναφέροντας την μεν προδοτική αλλά Ιστορική δε συμφωνία των Πρεσπών.

Οι δηλώσεις από το βήμα της Βουλής του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τις συγκεντρώσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, τις οποίες υποστήριζε αλλά και πρωτοστατούσε η ΝΔ, με πρωτοκλασάτα στελέχη, και ότι υπήρχαν «γραφικά στοιχεία» και «ακροδεξιοί θύλακες» ήδη έχουν ανάψει φωτιές σε πολλές πτέρυγες της πολιτικής ζωής.

Είναι σίγουρο ότι τις επόμενες μέρες το θέμα θα μας απασχολήσει, ενδεικτικά αναφέρουμε:

Πρώτα μέσα στη Νέα Δημοκρατία και την πτέρυγα Σαμαρά άρχισαν τα παρατράγουδα με πρώτο τον πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και επί χρόνια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Έβρου Άκη Γεροντόπουλο που με μια ανάρτηση του στρέφεται ευθέως κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο π. βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης έκανε λόγο για αμοραλισμό του πρωθυπουργού και ότι αυτά τα γραφικά και ακροδεξιά στοιχεία είναι σήμερα υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Είναι οι ίδιοι που μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδαύλισαν το μίσος, μίλησαν για προδότες και κρεμάλες και σήμερα αφού έβγαλαν τις περικεφαλαίες και τις χλαμύδες συναντώνται με τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας και μιλούν για τη σημαντική συμφωνία των Πρεσπών και την ανάγκη τήρησής της.
Ο αμοραλισμός του πρωθυπουργού θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια ως η απευκταία πολιτική πρακτική που μπορεί να εφαρμόσει ένας πολιτικός αρχηγός και το κόμμα του. Όλη η δήλωση ΕΔΩ

Και βέβαια μετά τις εξελίξεις υπάρχουν και αυτοί που δικαίως διερωτώνται:

Και κάποια στιγμή να μας πει κάποιος ΠΡΟΔΟΣΙΑ ή ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

34
4
X
+
error: Content is protected !!