ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ Α (55ΑΡΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ)

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ (80 ΕΥΡΩ)

Κατόπιν απόφασης της Διοίκησης παρατείνεται η Προπώληση των Καρτών Διαρκείας για τα Διαζώματα Β και Γ στην προνομιακή τιμή των 80 ευρώ μέχρι τις 14 Αυγούστου. Εξαντλήθηκαν πλέον όλα τα Διαρκείας για το Διάζωμα Α (Δυτική Κερκίδα-55άρια)!
Από 16 /8 θα ισχύσουν οι κανονικές τιμές των 100 ΕΥΡΏ

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Συλλόγου αισθάνονται τη υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον κόσμο της ΕΝΩΣΗΣ για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του Συλλόγου για την προμήθεια των Καρτών Διαρκείας! Για ακόμη μία φορά οι φίλες και οι φίλοι δείχνουν την μεγάλη τους αγάπη για την Ομάδα έμπρακτα και έγκαιρα. 
Αποδεικνύεται και αυτή την φορά, ότι όσο περισσότερο βοηθάμε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται,, τόσο περισσότερο μας δίνεται και η δυνατότητα για την απόκτηση αξιόλογων καλαθοσφαιριστών, όπως γίνεται και φέτος!
Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα αποκτήματα της ΕΝΩΣΗΣ, μαζί με το εξαιρετικό δυναμικό που έχει ήδη παραμείνει, θα οδηγήσουν και πάλι την Ομάδα μας σε μία Επιτυχημένη Πορεία στο φετινό δύσκολο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας!

 
Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
622 προβολές
X
+