Με μια λακωνική επιστολή προς τον Φίλιππο Αναστασιάδη, ο Χάρης Παπαδόπουλος έθεσε τον εαυτό του εκτός Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου αλλά και εκτός της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Παγγαίου, αυτή η παραίτηση έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα αφού ο κ Παπαδόπουλος ήταν και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α Παγγαίου.

Ακολουθεί η επιστολή

Κύριε Δήμαρχε,
Ένας κύκλος τεσσάρων (4) σχεδόν ετών ολοκληρώθηκε με χαρές, απογοητεύσεις, κούραση, άγχος, επιτυχίες, με πολλά θετικά και αρνητικά συναισθήματα, αλλά κυρίως με την ικανοποίηση ότι παρέμεινα σταθερός στις αρχές, τις δεσμεύσεις του συνδυασμού μας και την υπόσχεση μας προς τους δημότες μας για αξιοκρατία, δίχως πολιτικούς αποκλεισμούς και προσπάθεια για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των συνθηκών όχι μόνο για όσους μας στήριξαν αλλά προς όλους τους δημότες του δήμου μας ανεξαιρέτως.
Με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου λοιπόν σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου αλλά και του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Παγγαίου συναισθανόμενος ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για τη συνεργασία. Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου για τις ομόφωνες επί το πλείστον αποφάσεις μας αλλά πάνω από όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στη Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου για την απόλυτη στήριξη και βοήθεια τους στο δύσκολο έργο μας.
Εξακολουθώ να διατηρώ τη θέση του δημοτικού συμβούλου έως τη λήξη της θητείας μας, σεβόμενος την ψήφο των δημοτών του Παγγαίου που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Καλή συνέχεια στο έργο σας και καλή επιτυχία.

Με τιμή,
Χαρίτων Παπαδόπουλος

Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Α Παγγαίου
Δημοτικός Σύμβουλος Παγγαίου

Για για πολλούς από όσους γνωρίζουμε τον Χάρη αυτή η “Παραίτηση” ήταν αναμενόμενη και προδιαγεγραμμένη αλλά τώρα που ήρθε σοκάρει. Στην επιστολή που δεν περιλαμβάνει γλυκανάλατη σως στυλ <προσωπικοί λόγοι> κλπ αποκρυπτογραφούμε και λαμβάνουμε τα μηνύματα και την απογοήτευση του και ναι Χάρη ξέρουμε ότι εσύ παρέμεινες σταθερός στις αρχές, τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις.

Υ.Γ. Για μας από τη Νικήσιανη στην καρδιά μας ο Χάρης Παπαδόπουλος πάντα θα είναι ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α που έλυσε το πρόβλημα του Αρσενικού. Ψηλά λοιπόν το κεφάλι γιατί αυτό που μετράει είναι η καλή ψυχή και όχι το πόσο βρωμόψυχος ρουσφετολόγος είσαι ………για τα ψηφουλάκια……… προεκλογικά. Καλή συνέχεια!

0
0
X
+
error: Content is protected !!