Παρέμβαση Αναστασιάδη για τους συμβασιούχους.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Ως Δήμαρχος του Δήμου Παγγαίου δηλώνω την έμπρακτη συμπαράστασή μου στους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα.
Στέλνονται στην ανεργία 14 συμβασιούχοι του Δήμου μας, για τους οποίους αμφισβητείται προκλητικά ακόμη και η πληρωμή τους για τη δουλειά που ήδη έχουν παράσχει.
ΣΤΗΡΙΖΩ το δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων που εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας για μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, ως καθ’ όλα δίκαιο, αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και έχουν την δυνατότητα να πληρωθούν από τα ανταποδοτικά έσοδα του Δήμου.
ΚΑΛΩ την κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Δήμου καθώς τυχόν απομάκρυνσή τους και με δεδομένο το μεγάλο φόρτο εργασίας, ιδιαίτερα την περίοδο της αυξημένης τουριστικής κίνησης, θα δημιουργήσει ανυπέρβλητες δυσκολίες στη ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας και δυσφορία στους Δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας.
Βάσει των ανωτέρω ΚΑΛΩ το Δημοτικό Συμβούλιο στην Συνεδρίαση της Τετάρτης 28-6-2017 να ΨΗΦΙΣΕΙ ώστε : οι συμβασιούχοι του Δήμου μας να μην απολυθούν και να συνεχίσουν την εργασία τους, ώστε οι Δήμοι να λειτουργήσουν χωρίς νέα μεγαλύτερα προβλήματα και ιδιαίτερα οι δήμοι που ο πληθυσμός λόγω εποχής πολλαπλασιάζεται.
Είναι η ελάχιστη υποχρέωσή μας.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,073 προβολές
X
+