Ο σύλλογος Παλαιοχωρίου παρέδωσε τα κλειδιά στην πρόεδρο του χωριού, σηματοδοτώντας το τέλος ενός από τους Παλιότερους συλλόγους  του Δήμου Παγγαίου.

Αυλαία μετά 40 χρόνια πλούσιας ιστορίας,  ΤΣΑΝΙΑ, Γιορτή Κάστανου, Παιδικό φεστιβάλ, Ανάβαση στο Βρανόκαστρο, ετήσιες παραστάσεις, είναι κάποιες από τις μόνιμες εκδηλώσεις του συλλόγου. Συμμετείχε σε πολλές δράσεις όπως Μακεδονικός Γάμος, Θρακιώτικος Γάμος, Γκουλιάρια, summer in Greece, Παγγαιορείτικο Αντάμωμα, τα παναγύρια, κλπ. Με  Ομάδα αιμοδοτών και συμμετοχή στην πυροπροστασία.

Μαζί με τον σύλλογο σταματούν και όλα τα  τμήματα του που είναι:  το χορευτικό, η φιλαρμονική Παλαιοχωρίου, το τμήμα εικαστικών, το τμήμα γυμναστικής και η χορωδία Παλαιχωρίου.

Πάντως ευχή μελών και των κατοίκων είναι τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση στα προβλήματα και ο ιστορικός σύλλογος να συνεχίσει την λειτουργία του.

Δύσκολα τα χρόνια του κορονοϊού…..για τους Πολιτιστικούς συλλόγους  του Δ. Παγγαίου. Έλλειψη πόρων, μειωμένο ενδιαφέρον της διοίκησης, μειωμένο ενδιαφέρον και των εθελοντών.   

Περισσότερα ΕΔΩ

 

3
7
X
+
error: Content is protected !!