Δια ζώσης και πάλι το δημοτικό συμβούλιο και δεν έλειψαν οι τραμπουκισμοί, βρισιές, ασέβεια προς συνάδελφους και το σώμα από τον πληθωρικό αντιδήμαρχο Χρ. Πριόνιδη.
Ανίκανοι, ανήμποροι να αντιδράσουν, ο πρόεδρος του Δημοτικού και ο δήμαρχος που άκουγαν τον Χρ. Πριονίδη να φωνάζει και να αποκαλεί βλάκα και άλλα κοσμητικά επίθετα τον αρχηγό της αντιπολίτευσης καθώς επίσης και άλλους δημοτικούς συμβούλους κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του Δημήτρη Μπαταλογιάννη. Αντί να τον επαναφέρουν στην τάξη χαζογελούσαν….

Για τα όσα έγιναν έγραψε και σχολίασε στην σελίδα του, μαζί με την τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Τσαβδαρίδης.

Διαβάστε τι έγραψε ο Αν. Τσαβδαρίδης σχετικά, μαζί με την τοποθέτηση του.

☑️Προς ενημέρωση:

Τραμπουκισμοί και υβριστικές συμπεριφορές επανήλθαν μαζί με την φυσική παρουσία στις δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου .
Είναι περιττό, βέβαια , να ανφέρουμε από ποιον!
Μπροστά σ΄ έναν Δήμαρχο πολιτικά αδύναμο και ανήμπορο (από τι άραγε;) να αντιδράσει και να παρέμβει, που χαμογελούσε αμήχανα, όταν υβρίζονταν δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης !

➡️Σύντομη παρέμβαση – απολογισμός της θερινής περιόδου στο Δήμο Παγγαίου

✔️«Καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της θερινής περιόδου, αν κάναμε μια ανασκόπηση , έναν απολογισμό θα καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι η τουριστική κίνηση και η επισκεψιμότητα ήταν μεγάλη, πάρα πολύ μεγάλη , ιδιαίτερα από βαλκάνιους τουρίστες και περισσότερο βέβαια από την Βουλγαρία.
✔️Θεωρώ πως η Δημοτική Αρχή , αν δεν το έχει κάνει ακόμη, θα το κάνει σύντομα, θα προσπαθήσει δηλαδή να αντιστοιχίσει και να συσχετίσει τη μεγάλη τουριστική και οικονομική κίνηση με τη δική της θητεία και το δικό της έργο.
✔️Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι αυτό δεν ισχύει αλλά ακριβώς το αντίθετο.
Η μεγάλη φετινή τουριστική κίνηση οφείλεται στη φυσική ομορφιά του τόπου μας, τις καλές επιχειρήσεις και τις ιδιαίτερες γεωπολιτικές, υγειονομικές και άλλες συνθήκες.
✔️Δυστυχώς το πρόβλημα είναι η απουσία , η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής στην καθημερινότητα και στις υποδομές που εμποδίζει θα έλεγα την ανάπτυξη της περιοχής και την μετατροπής της σε έναν top τουριστικό προορισμό και μια αναγκαία παράταση της τουριστικής περιόδου.
Χωρίς κεντρικό σχεδιασμό , χωρίς όραμα , με λίγες προσπάθειες διαχείρισης της καθημερινότητας και αυτές ελλιπείς.
✔️Με αντιδημάρχους που θεωρούν τον εαυτό τους επιτυχημένο αν παίζουν καλά τον ρόλο του αυστηρού επιστάτη των εργαζομένων , με περιορισμένες δράσεις και παρεμβάσεις και κραυγαλέες ανεπάρκειες.
✔️Με προσωπικές στρατηγικές και έλλειψη στοιχειώδους συνεργασίας των παραγόντων και των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας , με ανακοινώσεις «μεγάλων έργων» που εύκολα εγκρίνονται αλλά ποτέ δε χρηματοδοτούνται και εκτελούνται.
✔️Η Δημοτική Αρχή του κ. Αναστασιάδη δρα και λειτουργεί με όρους επικοινωνίας και lifestyle . Αυτός βέβαια είναι και ο σοβαρότερος λόγος που πιθανόν να επανεκλεγεί για να προσθέσει μια ακόμη πενταετία και να συμπληρώσει μια χαμένη δεκαπενταετία για τον Δήμο Παγγαίου, την εποχή των μεγάλων προκλήσεων και προοπτικών.
✔️Μια Δημοτική Αρχή αδιάφορη, ανήμπορη, επιφανειακή και εν τέλει πολύ λίγη»

0
0
X
+
error: Content is protected !!