Όλοι είχαμε ακούσει ότι ο Δήμος Παγγαίου ήθελε να ανακηρύξει επίτιμο Δημότη Παγγαίου τον δημοσιογράφο του ΑΝΤΕΝΑ Γιώργο Παπαδάκη γιατί λέει ότι όταν υπηρέτησε την θητεία του έπαιρνε τυρόπιτα σε γνωστό μαγαζί της Ελευθερούπολης και επειδή βγάζει συχνά στο πρωϊνό του τον Μακάριο Λαζαρίδη. (αλήθεια γιατί η ιδέα ναυάγησε;)

Αφού αυτό δεν επετεύχθει, αλλά επειδή πιστεύω ότι είναι και πιο δίκαιο , προτείνω στο δημοτικό συμβούλιο του Δ. Παγγαίου να ανακηρύξουν επίτιμο δημότη τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ((Leonardo DiCaprio), αφού ο άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος χειροκροτητής, θαυμαστής του δημάρχου και της διοίκησης ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στα social media..

Κάθε μέρα ο Λεονάρντο καταχειροκροτεί περισσότερο από άλλους χειροκροτητές και παλαμάκηδες τις αναρτήσεις του Φιλ. Αναστασιάδη και των άλλων αντιδημάρχων και γενικά τα πεπραγμένα της διοίκησης.
Νύχτα – μέρα, με χιόνι ή καύσωνα, o Λεονάρντο είναι εκεί μαζί με τους άλλους παλαμάκηδες…. τρολ και όχι και κλάπα – κλάπα για το ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

Πρόταση λοιπόν Ο Leonardo DiCaprio επίτιμος δημότης Παγγαίου. Τι τζάμπα οι fun και τα τρολ τους να τον χρησιμοποιούν………..

0
0
X
+
error: Content is protected !!