Τον Ιανουάριο 2019 με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών η δημοτική αρχή Παγγαίου γέμισε με εκατοντάδες σημαίες όλες τις εισόδους και εξόδους των οικισμών του δήμου, καθώς σχολεία, δημοτικά κτήρια κλπ. Σήμερα Ιούλιος 2021, δυόμιση χρόνια μετά δεκάδες σημαίες σε κάθε γωνιά το δήμου συνεχίζουν να κυματίζουν κουρελιασμένες. Κυματίζουν κουρέλια να θυμίζουν τον “πατριωτισμό” (και το σχετικό show πατριωτισμού) κάποιων “Μακεδονομάχων”…….. Δυόμιση χρόνια μετά ξεχασμένες σημαίες, υποσχέσεις, το Μακεδονικό…… Το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ και όχι η ΟΥΣΙΑ παραμένει και είναι η πραγματικότητα τους………

Μόνο στο δέλτα Παλαιοχωρίου και στην Β΄ είσοδο/έξοδο Παλαιοχωρίου σήμερα μετρήσαμε 15 με 20 σημαίες ρετάλια. Τι ντροπή και ασέβεια για το εθνικό μας σύμβολο που στους αιώνες έχει χυθεί αίμα για αυτό.

Χιλιάδες αυτοκίνητα διέρχονται από τον δρόμο αυτό (παλαιά εθνική Ελευθερούπολης) Εκατοντάδες τουρίστες Ρουμάνοι, Βούλγαροι κ.α τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες περνούν από το σημείο και αντικρίζουν αυτό το θέαμα.
Μόλις προχτές δεκάδες επισκέπτες επισκέφτηκαν το Παλαιοχώρι για τα “Τσάνια” και ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό τo βλάσφημο θέαμα.

Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί οι πατριώτες; Που είναι όλοι αυτοί Μακεδονομάχοι που τις ανέβασαν; Που είναι οι Απριλιάνοι που βροντοφωνάζουν ΖΗΤΩ το ΈΘΝΟς στις επετείους της 21 Απριλίου; Που είναι το τοπικό συμβούλιο που από κατάπτυστα ψηφίσματα ξέρει καλά ΕΔΩ; Που είναι οι τοπικοί άρχοντες, οι αντιδήμαρχοι πολιτισμού; Που είναι ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Νεολαίας , Πολιτισμού που διέρχεται δεκάδες φορές την ημέρα από το σημείο αφού είναι η περιοχή του;
Που είναι ο δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης, γνωστό ότι περνά σπανίως πλέον από εκεί και όταν περνά μάλλον θα βγάζει selfie οδηγώντας.

Κανένας μας κανένας από αυτούς τους Μπατριώτες, ΜΠακαδομάχους τόσο καιρό δεν έχει δει αυτό το χάλι και την βεβήλωση; Ώστε να φροντίσει για την απομάκρυνση των κουρελιασμένων σημαιών.

Η υποκρισία κάποιων της διοίκησης μεγάλη και γνωστή, θυμάμαι επί ημερών Ξουλόγη γνωστός σημερινός αντιδήμαρχος έκανε θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο για μια κατεστραμμένη σημαία στην Πλατεία Άντονυ στην Ελευθερούπολη. Σήμερα για τις τουλάχιστον τριακονταπλάσιες κατεστραμμένες σημαίες της διοίκησης του ΜΟΥΓΚΑ στη ΣΤΡΟΥΓΚΑ…

Δείτε παρακαλώ όλο το βίντεο.

Σχετικά με την μεγαλύτερη και θεατρινίστικη πολιτική απάτη και την υφαρπαγή ψήφων στις δημοτικές, αυτοδιοικητικές αλλά και βουλευτικές εκλογές, διαβάστε το παλαιότερο άρθρο μας.

Πατριδοκάπηλοι, οι Απατημένοι, τα γραφικά στοιχεία και οι θύλακες της ακροδεξιάς

31
6
X
+
error: Content is protected !!