1.000.000€ εγκρίθηκε από τον προϋπολογισμό για για τον καθαρισμό της κεντρικής τάφρου και των συμβαλλουσών τάφρων των Τεναγών Φιλίππων του Δήμου Καβάλας. Το ποσόν αυτό εξασφάλισε ο Βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης μετά από σειρά συναντήσεων, πιέσεων και κοινοβουλευτικών ερωτήσεων.
Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε:

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να μοιραστεί με τους συμπολίτες του, και ειδικότερα τους επαγγελματίες αγρότες της περιοχής των Τεναγών Φιλίππων, πως μετά τις επίμονες προσπάθειες του και τις συνεχείς συναντήσεις του με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον Υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη, εγκρίθηκε η δέσμευση προϋπολογισμού 1.000.000 για τον kαθαρισμό της κεντρικής τάφρου και των συμβαλλουσών τάφρων των Τεναγών Φιλίππων του Δήμου Καβάλας.
Πρόκειται για αποτέλεσμα συνεχών πιέσεων, συναντήσεων, κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, αλλά και της άγαστης συνεργασίας που ανέπτυξε ο Βουλευτής με τους ιθύνοντες του Υπουργείου. Για το ίδιο θέμα δε ενημέρωσε, στην επίσημη συνάντηση τους, και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεσμεύθηκε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

11
0
X
+
error: Content is protected !!