Ο Κώστας Καραμανλής Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα και στο Παγγαίο.

Περιφερειακή συνάντηση νομαρχιακών επιτροπών της Ν.Δ. έγινε στην Κομοτηνή την Δευτέρα, παρουσία του Βασίλη Σπανάκη γραμματέα οργανωτικού του κόμματος.

Θέματα της συνάντησης, η συγκρότηση του βουλευτικού ψηφοδελτίου και η εξόρμηση της Ν.Δ. στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου θα παραστεί ο Πρόεδρος της.

Η αποστολή του Νομού Καβάλας απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χαρ. Δράκο, τον πρώην Πρόεδρο Κώστας Ευθυμιάδη, τους Μαρίνα Φιλιππίδου, Σταύρο Βακιρτζή, Ιορδάνη Παπαντίδη, Ι. Αγγελιάδη, Λάζαρο Τσαταλμπασίδη, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, Ντίνο Κλειτσιώτη και Βάσω Μήτα.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από του Βουλευτές κ.κ. Κώστα Καραμανλή, Κώστα Κουκοδήμο και Μάνο Κόνσολα, θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στο Συσκευαστήριο Σταφιλοπαραγωγών στην Καβάλα, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, τον Αγροτικό Αλιευτικό Συνεταιρισμό, την Ακρόλιθος Α.Ε., εταιρεία που ασχολείται εξόρυξη σχιστολίθου από τα λατομεία της περιοχής, το ΤΕΙ Καβάλας και το Ίδρυμα Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί «Αγία Μαρίνα» και το Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Πνοή».

Όσο αναφορά τη συγκρότηση του βουλευτικού ψηφοδελτίου. Συμφωνήθηκε ότι η τελική επιλογή για το ψηφοδέλτιο Καβάλας, όπως σε κάθε Νομό, είναι πάντα του Προέδρου του κόμματος.

Υ.Γ.
Με παρέμβαση του πριν λίγο στη σελίδα μας ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης μας ενημέρωσε όπως και μας ζήτησε να αναφέρουμε ότι και εκείνος ήταν παρών στη συνάντηση της Δευτέρας στη Κομοτηνή.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,959 προβολές
X
+