Ο καπνός υπάρχει, η φωτιά ?

Όσο οι πιθανότητες για πρόωρες εκλογές πληθαίνουν, τόσο και οι κουβέντες και οι φήμες για τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρτία στο Ν. Καβάλας αναζωπυρώνονται. Τα ονόματα πάνε και έρχονται και τίποτα δεν ξεκαθαρίζει αφού το γενικό πρόσταγμα θα έρθει από το Αθήνα και βέβαια έχει να κάνει με το πότε θα γίνουν οι εκλογές και με πιο σύστημα, δηλαδή σταυρό ή Λίστα.
 Εμείς θα μείνουμε γεωγραφικά στα σύνορα του Δήμου Παγγαίου και ακόμα συγκεκριμένα στα δημοτικά του Δήμου αφού εδώ και καιρό ακούγεται το όνομα πρωτοκλασάτου δημοτικού συμβούλου / Αντιδημάρχου για πιθανή υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο της Ν. Δημοκρατίας. Μάλιστα εδώ και ένα μήνα το όνομα του όλο και ακούγεται περισσότερο και δημοσιεύματα τον φέρουν ως σίγουρο διεκδικητή μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο. Ν. Δ.

Πρόκειται για τον Χρ. Μποσμπότη αντιδήμαρχο του Δήμου Παγγαίου και δημοτικό σύμβουλο της παράταξης “Ναι Μπορούμε”, άνθρωπό που χρόνια ασχολείτε με τα κοινά και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη του Πέτρου Παναγιώτου  στην Ελευθερούπολη , ήταν δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη Γ. Φιλόσογλου και τώρα με την παράταξη του Φιλ. Αναστασιάδη και υπήρξε και  Πρόεδρος στην τοπικής οργάνωση Ν.Δ. Ελεθερούπολης. 
Όπως είναι γνωστό ήταν ένας από αυτούς που στήριξαν εξ΄αρχής τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Ν. Καβάλας. 
Γνωρίζουμε ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μακάριο Λαζαρίδη ο οποίος αναμένεται να επισκεφτεί την Καβάλα σύντομα και τότε ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

Πάντως  αυτό που εμείς μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι τους προηγούμενος μήνες η απάντηση του στο ερώτημα αν θα ήταν υποψήφιος ήταν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ  και αποκαλούσε τον εαυτό του αυτοδιοικητικό. 

Σήμερα ρωτώντας τον Χρ. Μποσμπότη  αν θα είναι υποψήφιος αυτό το ξεκάθαρο ΟΧΙ σίγουρα δεν υπάρχει πλέον και με πολλά να αιωρούνται στον αέρα..  

Ο καπνός στον ορίζοντα φαίνεται……. η φωτιά;    

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,067 προβολές
X
+