Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι με όσα βλέπουμε, με το τι συμβαίνει στις πληγείσες περιοχές από το σεισμό στην Τουρκία, Συρία και γειτονικές χώρες.

Μια φωτογραφία έκανε την εμφάνιση διεθνώς στα social media που μόνο ανθρωπιά, ελπίδα, συναδελφικότητα  και την αποτύπωση ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, την αλήθεια ότι τα σκυλιά (αυτά τα υπέροχα πλάσματα)  στον πιο δύσκολο αγώνα  που γίνετε  τώρα θα έχουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην βοήθεια και διάσωση δίπλα στους διασώστες. Αφού όλοι ξέρουμε ότι δεκάδες ( αν όχι εκατοντάδες ) εκπαιδευμένα σκυλιά από όλο τον κόσμο (ακόμα και της δικής ΕΜΑΚ) ήδη βρίσκονται στην Τουρκία, Συρία (πολύ πιθανόν ήδη και ο ίδιος σκύλος της φωτογραφίας). 

Η φωτογραφία ανάρτηση είναι:

Αυτή την φωτογραφία διάλεξε ο BIG BROTHER  σήμερα να μας ενημερώσει ότι είναι FAKE NEWS (Ψευδείς πληροφορία) και να μπλοκάρει από χιλιάδες site.

 

Είναι ψευδείς πληροφορία γιατί λέει ότι η φωτογραφία από την Τσεχία από το 2018………. λες και αναγράφουν οι αναρτήσεις ότι είναι από την Τουρκία……

 

Αυτός ο big brother φρόντισε σε λιγότερο από 24 ώρες να προστατέψει……….. εμάς και τα συναισθήματα μας από αυτή την ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΙΔΗΣΗ, είναι ο ίδιος big brother που όχι μόνον δεν σε προστατεύει, αλλά σε “καθοδηγεί” και σε ” αναγκάζει” μέσω αλγόριθμων να διαβάζεις σκουπίδια όπως: 

Ή να σου κάνουν την ψυχή και την ζωή σου  μαύρη με δικαιολογία τον πόλεμο τους ….

 

όταν στην αλήθεια αυτοί τρώνε με ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ……

Η υποκρισία σας και ο κόσμος σας ΒΡΩΜΑΕΙ 

99
0
X
+
error: Content is protected !!