Για μια φορά ακόμα ο Δήμος Παγγαίου βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα και τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια για τον λάθος λόγο. Ακόμα μια αρνητική προβολή για τον τόπο μας. Η υπόθεση (μια οικογενειακή υπόθεση) με την εξαφάνιση του σωρού του 76 χρόνου από τα κοιμητήρια της Ελευθερούπολης αφού έπαιξε στα τοπικά μέσα (πλην του paggaionet) και στα τηλεοπτικά κανάλια της Καβάλας και εφόσον έγινε πρωτοσέλιδο στην περιοχή μας, φυσικό ήταν να φτάσει γρήγορα και στα μεγάλα Κανάλια της χώρας. 

6/5/2021

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος μας γίνεται θέμα στα κεντρικά Μ.Μ.Ε. Ας δούμε σε χρονική σειρά 4 ακόμα “κολακευτικές” στιγμές που έκαναν “γνωστό” τον Δήμο Παγγαίου στο πανελλήνιο μέσα από τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας.

Ιούνιος 2018 

Όταν όλη Ελλάδα άκουγε Δημοτικό σύμβουλο Παγγαίου της παράταξης Ναι Μπορούμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με την πλήρη ανοχή του Προέδρου Κ. Γάκη και του δημάρχου Φιλ. Αναστασιάδη, να προτρέπει τους δημότες Παγγαίου να σταμπάρουν και να σπάσουν τις περιουσίες των αριστερών.

Σεπτέμβριος 2015

Σοκ είχε προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Δήμου Παγγαίου και ολόκληρης της Ελλάδας  βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφάνιζε τον εν ενεργεία τότε  68 χρόνο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου και πλειοψηφίας ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του Φιλ. Αναστασιάδη  να κακοποιεί με βάναυσο τρόπο τον ίδιο τον σκύλο του.

 

2010 – 2015

Η υπόθεση του Αρσενικού στο Νερό της Νικήσιανης από το 2010 έως και το 2015 που έγινε και η τελευταία δίκη.

Δεκέμβριος 2009

Από τον Δεκέμβριο 2009 και για πολλά χρόνια η δολοφονία του Δημάρχου Τρ. Κουκούδη

Και βέβαια δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την δολοφονία του ηλεκτρολόγου στη Τούζλα που η εκπομπή φως στο τούνελ ασχολήθηκε εκτενέστατα.

Την ληστεία μαμούθ της χρηματαποστολής και την σύλληψη των δραστών στα Αμισιανά.

Και την πρόσφατη ιστορία του χουντικού Δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Ναι Μπορούμε” που νοστάλγησε το πουλί της 21ης Απριλίου και έστελνε Χρόνια Πολλά.

7
1
X
+
error: Content is protected !!