Μετά από χρόνια (συγκεκριμένα από την προηγούμενη προεκλογική περίοδο) και μόλις 2 μέρες πριν την νέα προεκλογική επίσκεψη Μητσοτάκη στην Β. Ελλάδα, ο δήμαρχος Παγγαίου ανέσυρε από το χρονοντούλαπο το γεωθερμικό πεδίο Ακροποτάμου.
Σε χτεσινή συνέντευξη του σε ιστοσελίδα με ημερομηνία 11/01/2023 ο Αναστασιάδης επαναφέρει το ξεχασμένο θέμα 2 μόλις 24ωρα της επίσκεψης την Παρασκευή & 13 του Μητσοτάκη σε Καβάλα, Κομοτηνή, και το Σάββατο Αλεξανδρούπολη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προεκλογικά το 2019 στις ομιλίες του στη Β. Ελλάδα  έχει ανακοινώσει την υλοποίηση του Γεωθερμικού πεδίου Ακροποτάμου. Αλλά και στην επίσκεψη του στο Δ. Παγγαίου το 2017 είχε δηλώσει:

Σχετικό βίντεο από το 2017 (6 χρόνια απλά ακούμε γεωθερμικό και ακόμα ούτε ατμό δεν έχουμε δει..).

Δεν ξέρω για (ξαφνική) υλοποίηση της επένδυσης, αλλά σίγουρα αυτή η ξαφνική αναφορά είναι μια ωραία πάσα Αναστασιάδη για τον Μητσοτάκη που δεν έχει και πολλά να πει για την περιοχή μας. Αναμένεται λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης σε περίπτωση που θα αναφερθεί στον Δ. Παγγαίου, σίγουρα θα μιλήσει ΞΑΝΑ για το Γεωθερμικό Ακροποτάμου και  την “επιτυχία” του ΤΑΥΠΕΔ και την Αλάνα, και δεν ξέρω αν ρισκάρει αναφορά για τα Λουτρά Ελευθερών.

Αναμένουμε λοιπόν τις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιοχή μας και θα επανέλθουμε.

23
1
X
+
error: Content is protected !!