Ο Δήμαρχος που έκανε την διαφορά…

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε o δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης, για να πάρει την απόφαση του, αν θα έπρεπε τα σχολεία στον δήμο του να λειτουργήσουν χτες (Τετάρτη) λόγω της κακοκαιρίας. 
Ο πρωτοπόρος δήμαρχος Δοξάτου  αφού πρώτα με τα συνεργεία του έκανε την δύσκολη δουλειά και καθάρισε τα σχολεία από τα χιόνια, έθεσε το ερώτημα αν πρέπει να λειτουργήσουν τα σχολεία ή όχι στους δημότες του μέσω του face book. Κάποιοι μίλησαν για “άμεση Δημοκρατία” και power to the people και επικρότησαν αυτή την ενέργειά του και άλλοι τον κατηγόρησαν για λαϊκισμό με το επιχείρημα “εξελέγη δήμαρχος για να παίρνει αυτός τις αποφάσεις”. 
Όπως και να έχει το πράγμα η συμμετοχή στην ψηφοφορία ήταν μεγάλη, σχεδόν 800 άτομα ψήφισαν, τα like πολλά ακόμα και από αντιπεριφερειάρχη  και σίγουρα οι μαθητές χάρηκαν το αποτέλεσμα. Για την Ιστορία σήμερα Πέμπτη τα σχολεία του Δ. Δοξάτου είναι ανοιχτά. 

 

Στα θετικά…. οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς ήξεραν από την προηγούμενη αν θα έπρεπε να μεταβούν στο σχολείο ή όχι.

 

Πάντως εμείς δήμαρχε Δοξάτου   

 
P.S. Η φώτο είναι από επίσκεψη του Δημήτρη Δαλακάκη στον Δήμαρχο Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδη.

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,862 προβολές
X
+