Η ΣΤΕΛΕΧΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, το ζήτημα με τη στελέχωση του Οφρυνίου δεν προέκυψε ξαφνικά.

Ήταν ένα διαχρονικό πρόβλημα γνωστό στους κατοίκους και σε όλους μας. Γι’αυτό ήδη από το 2019 ξεκίνησα να προσπαθώ για να δοθεί μια μόνιμη λύση.
Καταφέρναμε κάθε χρόνο να βρεθεί λύση για να καλύπτεται η περιοχή ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πάντοτε, όμως, έθετα στις συναντήσεις μου με τον εκάστοτε Υπουργό και τους ιθύνοντες πως πρέπει επιτέλους να υπάρξει μία μόνιμη λύση.

https://www.gpasxalidis.gr/…/447-synantisi-me-yfypourgo…
Ήδη από το καλοκαίρι του 2021 άρχισε να διαφαίνεται πως θα έχουμε μόνιμο ιατρό στο Οφρύνιο. Το ίδιο επιβεβαιώσα κατά τη συνάντησή μου με τον Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη τον Οκτώβρη 2021.
https://www.gpasxalidis.gr/…/862-synantisi-me-ypourgo…
Στις 25 Γενάρη 2022, στη συνάντησή μου με την Υφυπουργό Μίνα Γκάγκα πήρα τη θετική απάντηση ότι το ζήτημα θα λυθεί. Παρακολουθήσα το θέμα στενά, πραγματοποιώντας κατάλληλες παρεμβάσεις
https://www.gpasxalidis.gr/…/862-synantisi-me-ypourgo…
Μέχρι που στις 17 Μαΐου 2022 επιβεβαιώσα ότι διορίζεται μόνιμη ιατρός στο Πολυδύναμο Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου.
https://www.gpasxalidis.gr/…/843-meta-apo-synexeis…
Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου αφενός προς τον Υπουργό Υγείας κ.Αθανάσιο Πλεύρη αφετέρου προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα για το τεράστιο ενδιαφέρον που επέδειξαν και για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μου.
Είναι αληθές πως τα διαχρονικά προβλήματα δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει συντονισμένες κινήσεις για να αλλάξουν κάποιες καταστάσεις.

Στο πρώτο σχόλιο θα βρείτε σχετικό βίντεο.

1
0
X
+
error: Content is protected !!