Ο Βερβερίδης ζητά να ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον δημοσιογράφων αλλά ακόμα και κατά συγγενών του!

Ο Βερβερίδης ζητά να ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον δημοσιογράφων αλλά ακόμα και κατά συγγενών του!

WIN_20140409_162849 (2)Προς μεγάλη μας έκπληξη μάθαμε μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας “Νεάπολις” της Καβάλας ότι ο δημοσιογράφος και διαχειριστής της σελίδας μας Φραγκίσκος Σοφτάς είναι μεταξύ των δημοσιογράφων που ο Δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Γρ. Βερβερίδης ζήτησε από την Εισαγγελία Καβάλας την ποινική δίωξη του γιατί μέσω της ιστοσελίδας μας κάλυψε την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του σκύλου από τον δημοτικό σύμβουλο του Παγγαίου.
Πάντως μέχρι σήμερα ούτε στην ιστοσελίδα μας ή τον ίδιο τον Φραγκίσκο Σοφτά δεν έχει επιδοθεί κάποιο νομικό έγγραφο ή κάποια κλήτευση και το μόνο σχετικό νομικό έγγραφο είναι αυτό που ακολουθεί και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νεάπολις.

Στο σχετικό δημοσίευμα διαβάζουμε: Ο δημοτικός σύμβουλος του Παγγαίου που εμφανίζεται σε βίντεο να κακοποιεί αγρίως το σκύλο του με δικαστικά μέσα προσπαθεί να φιμώσει οποιονδήποτε κάνει αναφορά στην υπόθεση που συζητήθηκε σε όλη την Ελλάδα προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Σταύρου Δεληγιάννη αλλά και με μηνυτήρια αναφορά του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας εγκαλώντας τους Γιώργο Βερβερίδη, Λουντμίλα Βέκιου, Φραγκίσκου Σοφτά  και κατά του διαχειριστή της σελίδας Καβάλα συμβαίνει τώρα,  αλλά και κατά παντός υπευθύνου ζητά την ποινική τους δίωξη και την τιμωρία τους.

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες άρθρο της εφημερίδος Νεάπολις 

Facebook Comments

X
+