Ο Βερβερίδης ζητά να ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον δημοσιογράφων αλλά ακόμα και κατά συγγενών του!

WIN_20140409_162849 (2)Προς μεγάλη μας έκπληξη μάθαμε μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας “Νεάπολις” της Καβάλας ότι ο δημοσιογράφος και διαχειριστής της σελίδας paggaionet  Φραγκίσκος Σοφτάς είναι μεταξύ των 5 δημοσιογράφων που ο Δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Γρ. Βερβερίδης ζήτησε από την Εισαγγελία Καβάλας την ποινική δίωξη τους γιατί μέσω των δημοσιευμάτων τους κάλυψαν την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του σκύλου από τον δημοτικό σύμβουλο του Παγγαίου.

Στο σχετικό δημοσίευμα διαβάζουμε: Ο δημοτικός σύμβουλος του Παγγαίου που εμφανίζεται σε βίντεο να κακοποιεί αγρίως το σκύλο του με δικαστικά μέσα προσπαθεί να φιμώσει οποιονδήποτε κάνει αναφορά στην υπόθεση που συζητήθηκε σε όλη την Ελλάδα προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  αλλά και με μηνυτήρια αναφορά του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας εγκαλεί τους Γιώργο Βερβερίδη (ο άνθρωπος που τράβηξε το video) , την Λουντμίλα Βέκιου προέδρου του φιλοζωικού σωματείου Καβάλας “Αίσωπος) , Φραγκίσκου Σοφτά  και άλλων 4 δημοσιογράφων,  αλλά και κατά παντός υπευθύνου και ζητά την ποινική τους δίωξη και την τιμωρία τους.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,464 προβολές
X
+