Το να είσαι ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κακό και κατακριτέο. Αλλά κατακριτέο είναι όταν πριν ο Αλέκτωρ λαλήσει τρις, να τρέχεις να διαψεύσεις κάτι που για το οποίο έτρεξες πολύ για μήνες και τώρα που νοιώθεις να σε στριμώχνει να το απαρνιέσαι όπως και όλους αυτούς που το πίστεψαν και σε βοήθησαν.  

Ο Βασ. Ξουλόγης με μεγάλη καθυστέρηση (τουλάχιστον 40 ωρών) μετά την ανακοίνωση από τον  κ. Σκουρλέτη ότι στον Δ. Παγαίου ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει το χρίσμα στην παράταξη Βασ. Ξουλόγη  αποφάσισε να το διαψεύσει επιδερμικά  και μάλιστα τάχα με το πρόσχημα, αφού η αρχική του δημοσίευση έγραφε:  Με αφορμή σχολιασμούς γνωστών και μη εξαιρετέων κονδυλοφόρων, ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:……. Ως γνωστών ο Βασ. Ξουλόγης και η παρέα του με αποκαλούν γνωστό και μη εξαιρετέο κονδυλοφόρο και αναφερόταν στο άρθρο μας Γκάφα ή αναγκαίος συμβιβασμός Ξουλόγη – Σύριζα ΕΔΩ 
Όποιος μπει πλέον στη σελίδα του Ξουλόγη θα δει ότι η μονταζιέρα του, έκοψε την αναφορά σε εμάς η οποία όμως έχει καταγραφεί όπως και η απάντηση του, από τρίτους ΕΔΩ , αλλά εμείς τις προσωπικές επιθέσεις τις αγνοούμε και ασχολούμεθα μόνο με την αλήθεια που για μία φορά ακόμα ο κ Ξουλόγης κακοποιεί. Και στο κάτω κάτω ο Ξουλόγης δεν οφείλει μια απάντηση σε μένα αλλά οφείλει μια απάντηση στους υποψηφίους του και τους ψηφοφόρους που του παραπλάνησε και συνεχίζει να τους παραπλανεί.

Στην δήλωση του απάντηση λοιπόν ο Βασ. Ξουλόγης έγραφε κατηγορηματικά: Είναι, επίσης, γνωστό ότι δεν επιδιώξαμε και δεν έχουμε ζητήσει στήριξη από κανέναν κομματικό φορέα.  
Αλήθεια πόσα ψέματα θα μας πει ο κ Ξουλόγης ακόμα;
Ο Βασίλης Ξουλόγης από το καλοκαίρι του 2018 πίεζε για την στήριξη της υποψηφιότητας του από τον ΣΥΡΙΖΑ το είχαμε γράψει αναλυτικά ΕΔΩ ή ακόμα μπορείτε να δείτε σε δημοσιεύματα της εποχής.

Βέβαια να πούμε ότι τότε που δημοσιεύσαμε το άρθρο είχαμε επικοινωνήσει με τον κ  Μπόνο που είχε διαψεύσει τις δηλώσεις του Ξουλόγη  και είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν θα συμμετείχε σε κάποιο τέτοιο σενάριο και τις είχε ονομάσει “ευσεβείς πόθους Ξουλόγη”. Μην ξεχνάτε ότι ο κ Μπόνος και ο κ Ορφανίδης είχαν βρεθεί στο ειδώλιο του κατηγορουμένου μετά από τις καταγγελίες Ξουλόγη . 

Μάλιστα υπήρξε και επίσημη  διάψευση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με σχετικό δελτίο τύπου με τίτλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου: Διαψεύδει τους «ευσεβείς πόθους» ορισμένων. Μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ .

Παράλληλα εφημερίδες αναλύοντας τότε την υπόθεση την ονόμαζαν Συνεργασία ντροπής ΕΔΩ και που να φανταζόντουσαν τότε ότι η διεύρυνση της παράταξης θα είχε γίνει και προς τα δεξιά.   

Η εξέλιξη των πραγμάτων λοιπόν δείχνουν ότι ο Βασ. Ξουλόγης και κάποιοι άλλοι στο ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν άλλα. Οι “ευσεβείς πόθοι” Ξουλόγη με την βοήθεια κάποιων εκ των έσω έγιναν πραγματικότητα. Ο  Βασ. Ξουλόγης  αποδεικνύεται παίρνοντας το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν πολύ πιο ισχυρός από το ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου. Aπό το τρίο (Ξουλόγης, Μπόνος, Ορφανίδης) που μας έλεγε το καλοκαίρι του 2018 ο Ξουλόγης είναι ο μόνος που επέζησε και βγήκε νικητής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβαίνει αυτόνομος, ο κ Μπόνος μάλλον τιμώντας τις δηλώσεις του το Νοέμβριο του 2018 και καθώς είναι Γ.Γ του κόμματος δεν συμμετέχει στο σενάριο και είναι εκτός των δημοτικών πραγμάτων σε αυτές τις εκλογές, το ίδιο και ο κ Ορφανίδης ο οποίος αφήνει την δημοτική καρέκλα και θα δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρωβουλή. Και έτσι με απλά και λίγα λόγια ο κ Ξουλόγης έγινε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και μίστερ ΣΥΡΙΖΑ.
Τίτλο που ο Ξουλόγης τώρα θέλει να αποτάξει όπως ο διάολος το λιβάνι γιατί στην πορεία προέκυψαν άλλοι αστάθμητοι παράγοντες που αν ήξεραν κάποιοι ότι η παράταξη “Σωστή επιλογή” που μετανονομάστηκε (γιατί;) σε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για Σωστή επιλογή θα καταλήξει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΓΓΑΙΟΥ πιθανόν δεν θα ήθελαν και δεν θα έπρεπε να είναι μέρος της. Με το ζόρι συντρόφια δεν γίνονται. 

Από όλα τα πιο πάνω είναι ξεκάθαρο ότι η ιστορία ήταν προσχεδιασμένη και προδιαγραμμένη και θα συμφωνήσω με την δήλωση του Φίλιππου Αναστασιάδη:

Τώρα εξηγείται η στάση του στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, η απουσία του από συμβούλια στα οποία θα έπρεπε να εκφέρει άποψη που θα ήταν απέναντι από το κυβερνόν κόμμα και πολλά ακόμα “παρών” κατά τις ψηφοφορίες στο δημοτικό συμβούλιο! Πολλοί θα σπεύσουν να διαψεύσουν, να πουν οτι έγινε ερήμην τους , να μιλήσουν για ευρύτερο προοδευτικό χώρο κλπ! Τίποτα όμως δεν γίνεται ερήμην μας αυτό είναι δεδομένο.

0
0
X
+
error: Content is protected !!