Δύο μόνο μέρες μέρες  μετά τις εθνικές εκλογές, μαθαίνουμε ότι νωρίτερα υπήρξε συνάντηση μεταξύ των Άλεξ Χαντιτατζι (αγοραστής Αλάνας) και Φιλ. Αναστασιάδη. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και αφορούσε θέματα της επένδυσης στην Αλάνα Ηρακλείτσας. Από πολύ νωρίς η συζήτηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο αφού είναι φανερό ότι ο επενδυτής και η ομάδα του έχουν τελείως διαφορετική αντίληψη από τον Δήμαρχο Παγγαίου σχετικά με την επένδυση και ειδικότερα για τους ελεύθερους  χώρους, παραλία, πρόσβαση και περίφραξη. 

Όλες αυτές διαφορετικές απόψεις επιβεβαιώνουν 100% το δημοσίευμα μας ΕΔΩ, αφού οι κινήσεις & πράξεις του αγοραστή είναι τελείως αντίθετα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του δημάρχου Παγγαίου οι οποίες θεωρητικά συμφωνούν με την μεγαλύτερη μερίδα των Δημοτών και παραθεριστών.  

Όλη αυτή η διαμάχη δείχνει ότι κάπου κάτι δεν είναι ξεκάθαρο στην συμφωνία με το ΤΑΥΠΕΔ. ή ο αγοραστής δεν έχει καταλάβει και δεν τηρεί την συμφωνία ή το ΤΑΥΠΕΔ για ένα ακόμα succes story άφησε κάποια πράγματα αίολα ή πολύ απλά η συμφωνία που έχει υπογραφεί δεν είναι αυτή που οι κάτοικοι  Παγγαίου νόμιζαν ότι έχει υπογραφή.

Άλλη μια μεγάλη επένδυση φαίνεται να περιπλέκεται και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα αυτά δεν προμηνύουν καλά νέα.

Ξεκινήσαμε με το μεγάλη επιτυχία η πώληση, μετά ήρθε το 1 Μαρτίου μπαίνουν οι μπουλντόζες, ακολούθησε το, τα έργα αργότερα τώρα περίφραξη και δήλωση Αναστασιάδη “Η περίφραξη δεν με ανησυχεί” . Και μόλις πήγε να μπει η περίφραξη ΣΤΟΠ και δήλωση Αναστασιάδη “δεν ξεκινήσαμε καλά”. Με αποκορύφωμα το σημερινό ναυάγιο. 

Τα ερωτήματα πολλά, αλλά τα 2 βασικότερα: Ξέρουμε (ο δήμος Παγγαίου) τι παρέχει στον αγοραστή η συμφωνία με το ΤΑΥΠΕΔ ; Ο Δήμαρχος και οι υπηρεσίες (πολεοδομία, τεχνικές υπηρεσίες κλπ) γνωρίζουν τι πρόκειτε να κάνει ο Χαντιτατζι στην αλάνα, οικοδομική άδεια υπάρχει και αν ναι με τι σχέδια εκδόθηκε κλπ κλπ;

Ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονους διαλόγους  και ότι ακόμα ο Αναστασιάδης έδιωξε τον επενδυτή και αγοραστή.

 Το μπρα ντε φερ  μεταξύ αγοραστή και δημάρχου είναι θέμα χρόνου να αποδειχθεί αν είναι αληθινό και πράγματι υπέρ των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών, ή είναι ένα ακόμα  επικοινωνιακό παιχνίδι………… και χρόνου. 

Ο δήμαρχος Παγγαίου οφείλει ο ίδιος να μας εξηγήσει ξεκάθαρα σε εμάς τους δημότες αυτού του δήμου  τι ακριβώς συμβαίνει.

 

 

11
0
X
+
error: Content is protected !!