Ουαου και μπράβο

Ο Δήμος Παγγαίου ή καλλίτερα να πούμε η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Παγγαίου δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα ενόψει Χριστουγέννων.
Μετά την σωτήρια παρέμβαση της στο παρά πέντε στο Χριστουγεννιάτικο Όνειρο για τις εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη, και την πλήρη επαναφορά των εκδηλώσεων της υπόγειας διάβασης που η νέα διοίκηση της κοινωφελούς αυθαίρετα είχε αποφασίσει να σταματήσει. Χτες μας παρουσίασε μια νέα Χριστουγεννιάτικη έκπληξη, αλλά αυτή τη φορά για την Μουσθένη και όπως διαδίδεται θα είναι κάτι που θα ξεπεράσει τα όρια του Δήμου μας  ακόμα και του νομού μας .

Χτες ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρ. Μποσμπότης με ένα post του μας “αποκάλυψε” τις “Τρύπες της Παναγιάς” στην Μουσθένη Παγγαίου και στο τι ετοιμάζει εκεί ο δήμος φέτος. 

Πρόκειται για την υλοποίηση μιας ιδέας του προέδρου της ΤΚ Μουσθένης Γιώργου Σεχτανίδη, που αφορά το σπήλαιο “Παναγίας Τρύπες“. Μία ιδέα που ο πρόεδρος  ανέφερε στον Χρ. Μποσμπότη μόλις την προηγούμενη Κυριακή.
Η ιδέα “γοήτευσε” τον Χρήστο Μποσμπότη και μέσα σε 4 μέρες με προσωπική εργασία κατοίκων και τ. συμβούλων της περιοχής, με την βοήθεια από τον Δήμο Παγγαίου,  την μεταφορά κάποιων στολισμάτων, τον ηλεκτρολόγο του Δήμου  κ. Γιώργο Ντάλη και με την διάθεση του ηλεκτρολογικού υλικού από τον Πρόδρομο Αντωνιάδη, χτες μας έδωσαν την πρώτη εικόνα κάτι πολύ όμορφου.

Η πρώτη εικόνα μαγεύει και τα μηνύματα μιλάνε για ακόμη περισσότερη μαγεία της επόμενες μέρες και όπου υπάρχει μαγεία υπάρχει και ο κ. Σαράντης Μιντζιρίκης.
Ο διαχρονικός Σαράντης Μιντζιρίκης που με τον πάντα σεβάσμιο φωτισμό του εδώ και χρόνια στολίζει και αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές αλλά και τις ομορφιές στις εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Παγγαίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα.

Ακούγονται πολλά για το τι έπεται στο σπήλαιο  “Παναγίας Τρύπες” στο άμεσο μέλλον και στη συνέχεια . Εμείς δεν θα κάνουμε spoiler στην αντιδημαρχία Πολιτισμού, αλλά κάτι ακούσαμε  για έντονο ενδιαφέρον και από την Ι. Μητρόπολη Ελευθερούπολης για την ανάδειξη του Σπηλαίου και σίγουρα ότι πρόκειται να συμβεί θα φέρει την Μουσθένη και τον Δήμο Παγγαίου στο επίκεντρο αυτά τα Χριστούγεννα. 

X
+
error: Content is protected !!