Ορεξάτοι εκεί στον Δ. Παγγαίο

Δεν ξέρω ποιος έρχεται ή φεύγει για να γεμίσει μπαταρίες αλλά όλοι φαίνονται ορεξάτοι. Εξαγγελίες και έργα Αυγουστιάτικα πέρα από τα Πολιτιστικά είχαμε χρόνια να δούμε στον Δήμο Παγγαίου.

Νέο Κτήριο στο Γυμνάσιο Ποδοχωρίου.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης έργου συνολικού προϋπολογισμού 1.865.000,00 Ευρώ και αφορά την κατασκευή κτηρίου και επέκταση στέγης στο Γυμνάσιο Ποδοχωρίου. Στο νέο κτήριο θα κατασκευαστεί, στο ισόγειο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, μία αίθουσα διδασκαλίας, εργαστήριο πληροφορικής και βοηθητικοί χώροι (WC μαθητών και ΑΜΕΑ), καθώς και τμήμα κυλικείου. Στον όροφο, επιφανείας 468,46 τ.μ., θα κατασκευαστούν εργαστήρια φυσικών επιστημών, καλλιτεχνικών-αισθητικής αγωγής και τεχνολογίας-σχεδίου, δύο αίθουσες διδασκαλίας, το γραφείο συλλόγου, ένα γραφείο ενημέρωσης μαθητών και γονέων, καθώς και βοηθητικοί χώροι, όπως WC μαθητών και καθηγητών και χώρος καθαρισμού. Τέλος, στο υπόγειο, θα δημιουργηθούν βοηθητικοί χώροι – αποθήκες.

Καθαρισμός Ρεμάτων.

Εκτεταμένος καθαρισμός ρεμάτων ενόψει Φθινοπώρου πραγματοποιεί ο Δήμος Παγγαίου. Τα μηχανήματα του Δήμου υπό την καθοδήγηση του αντιδημάρχου Κώστα Τσάκαλου συνεχίζουν των καθαρισμό ρεμάτων, αυτή την φορά στα Δωμάτια.

Παράλληλα ο Κώστας Τσάκαλος μαζί με το εργαζόμενους του Δήμου εκτέλεσαν μεγάλες επεμβάσεις στο χώρο του πολιτιστικού Συλλόγου Σιδηροχωριου.

Στη Νικήσιανη ο Αντιδήμαρχος Στερ. Παπαευθυμίου με συνεργεία του Δήμου επισκεύασαν, έβαψαν και καθάρισαν τις δύο στάσεις του ΚΤΕΛ.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,808 προβολές
X
+