Μετά τις ενέργειες του Συλλόγου Εμπόρων της Ελευθερούπολης πριν λίγο μας έκανε γνωστό ο πρόεδρος των Εμπόρων Φώτης Τουφεξής ότι την Δευτέρα 23/12/2019 στα πλαίσια του “Χριστουγεννιάτικου ονείρου” η Ελευθερούπολη θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή συναυλία των EMIGRE.

Οι Emigre είναι ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα της Pop & Rock σκηνής που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην Ελληνική Μουσική Σκηνή.
Δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 1998 στην Θεσ/νίκη και στα 18 χρόνια ύπαρξης πολλές είναι οι συνεργασίες τους, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Αντώνη Ρέμο, Goran Bregovic, Stavento, Γιώργο Μαζωνάκη, Θοδωρή Αθερίδη, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Σπανό, Φίλιππα Πλιάτσικα, Χρήστο Δάντη, Ελένη Δήμου, Κώστα Λειβαδά, Δήμο Αναστασιάδη, Ηρώ, Σοφία Βόσσου, Στάθη Παναγιωτόπουλο, Μαρίνα Σκιαδαρέση κ.α.

Η συναυλία έγινε εφικτή μετά την συνεισφορά των εμπόρων Ελευθερούπολης που καλύπτουν όλα τα έξοδα του συγκροτήματος. Ο Δήμος Παγγαίου για την πιο πάνω εκδήλωση θα παρέχει την εξέδρα, τον ήχο και την τεχνοδοσία.

0
0
X
+
error: Content is protected !!