Εικόνα διάλυσης της Νέας Δημοκρατίας και σε επίπεδο Νομού Καβάλας , αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας. Και πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν ως υπεύθυνο τον Μακάριο Λαζαρίδη, που με την στάση του και τις μεθόδους του για την διεκδίκησης μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. έχει διχάσει την παράταξη σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

 Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη και η συνάντηση/φωτογράφηση της  μόνο με τον Μακάριο Λαζαρίδη και η ξενάγηση της μόνο από τον Μ. Λαζαρίδη  δημιούργησε μόνο προβλήματα αφού πλέον ενισχύετε η εκδοχή ότι κάποιοι στην Αθήνα επιβάλουν και “φυτεύουν” τους υποψήφιους βουλευτές στην Καβάλα. Η πλήρη απαξίωση από την Κα Κεφαλογιάννη της ΝΟΔΕ και των άλλων τοπικών φορέων και προσώπων της Καβάλας πλην του Μακάριου Λαζαρίδη πυροδότησε την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρά στους χώρους της Νέας Δημοκρατίας. Αυστηρές δηλώσεις είχαμε  από πλευράς Μανώλη Φραντζεσκάκη που μεταξύ των άλλων της αφιέρωσε το  “δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε στο ίδιο κόμμα ζούμε” Την σκυτάλη πήραν η κα  Σοφία Αθανασιάδου-Μπουμπούνα που έγραψε μεταξύ των άλλων:  είναι δυνατόν η ΝΔ να λειτουργεί έτσι? Κάθε ένας να κάνει και να λέει ότι θέλει, να δηλώνονται υποψηφιότητες, να δίνονται στηρίξεις, να απειλούνται με διαγραφές οι διαφωνούντες κι όλα αυτά Ερήμην του οργάνου που λέγεται ΝΟΔΕ! 
Ακολούθησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ΜΔράκος ο οποίος σε σημερινή πρωινή εκπομπή δήλωσε: “ότι στα τριάντα και πλέον χρόνια της ανάμειξης του στα  πολιτικά και δη της Ν.Δ. δεν έχει ξαναζήσει τέτοιες θλιβερές στιγμές” .
Αφού ακόμα και ο Βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Παναγιωτόπουλος που τόσες μήνες στηρίζει ένθερμα την υποψηφιότητα του Μακάριου Λαζαρίδη με δήλωση του σήμερα ζήτησε τη συμμόρφωση του Μακάριου Λαζαρίδη στους κανόνες γραπτούς και άγραφους, στη δομή και στην ιεραρχία της Νέας Δημοκρατίας. Είχα επιστήσει εδώ και καιρό κάποια προσοχή. Και κάποιο σεβασμό στις δομές και στις ιεραρχίες.

Αλλά τα πράγματα δεν σταματούν εδώ αφού ο Μακάριος Λαζαρίδης εμπλέκεται και στην διένεξη μεταξύ Μέτιου – Μαρκόπουλου και ήδη να έχει στραφεί ενάντια και πυροβολεί την πιθανή διεκδίκηση της περιφέρειας από τον σημερινό Καβαλιώτη αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο. 

0
0
X
+
error: Content is protected !!