Τα πολλά προβλήματα που επικρατούν στους τομείς καθαριότητας, ασφάλειας, υγείας και υποδομών που αντιμετωπίζουν οι παραθεριστές  αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι Οφρυνίου, Ορφανίου και Κάριανης οδήγησαν στην δημιουργία του  Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραθεριστών και Μόνιμων Κατοίκων Οφρυνίου, Ορφανίου και Κάριανης Π.Ε. Καβάλας, με την επωνυμία «Η παραλία». 

Σκοπός ίδρυσης του συλλόγου είναι η καλύτερη οργάνωση της διαμονής των κατοίκων και η πρόοδος και η ανάπτυξη της περιοχής. Προς την κατεύθυνση αυτή, ήδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της προσωρινής εννεαμελούς επιτροπής με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ιεραρχική παράθεση των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί. Προτεραιότητα αποτελεί η επίλυση θεμάτων καθαριότητας, ασφάλειας, υγείας και υποδομών.

Η σύνθεση του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου έχει ως εξής:
Πρόεδρος Αθαν.Καραθανάσης, Αντιπρόεδρος Βασίλης Κετσετζής, Γενική Γραμματέας Αριάδνη Παπαφωτίου, Ταμίας Γεωργία Σπυρίδη, Γιώργος Αλμπάνης Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Ξανθή Αλιώζη, αναπληρωτής Ταμίας, Σταύρος Πανιόπουλος, Έφορος Γεωτεχνικών και Δημοσίων Σχέσεων, Φώτης Παπαποστόλου Έφορος θεμάτων Τουρισμού και Βασίλης Βιτανόπουλος Έφορος θεμάτων Καθημερινότητας.

0
0
X
+
error: Content is protected !!