Οι εκπτώσεις το Ατού της Λευκής Νύχτας Ελευθερούπολης

Η Δημοτική αρχή Δ.Παγγαίου, ο Εμπορικός σύλλογος και οι επαγγελματίες Ελευθερούπολης, όλοι μαζί εργάζονται και φιλοδοξούν για μια πετυχημένη Λευκή Νύχτα.
Ο Εμπορικός σύλλογος και οι επαγγελματίες της Ελευθερούπολης μετά την περσινή επιτυχία, φέτος αναδεικνύονται το μεγάλο Ατού και μεγάλοι αρωγοί στην υπόθεση “Λευκής Νύχτας”.

Μεγάλες εκπτώσεις, πολλά πολλά Δώρα

Όπως είπε χτες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Φώτης Τουφεξής: « Ο Εμπορικός Σύλλογος σε σχέση με πέρσι έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.
Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.
Οι λαχνοί φέτος στα καταστήματα θα είναι 10.000 χιλιάδες λαχνούς και θα κληρώσουμε 200 δώρα. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου στο Δημαρχείο Παγγαίου. Οι επιχειρήσεις θα προσφέρουν εκπτώσεις 20, 30 40%.
Ο κ Τουφεξής είπε: Περάσαμε ένα δύσκολο χειμώνα και θα έχουμε ψυχική ανάταση αλλά και ουσιαστικά αποτελέσματα. Δε θα είναι αποτέλεσμα μιας μέρας αλλά θέλουμε να κάνουμε την αγορά της Ελευθερούπολης περισσότερο γνωστή.
Άξιον αναφοράς είναι ότι ο Εμπορικός σύλλογος έχει αναλάβει το Cooking Show.
Ακούστε τι είπε χτες ο Πρόεδρος για την Λευκή Νύχτα

Οι μαγαζάτορες από την άλλη πλευρά ή με αφίσες που τοποθετούν στα καταστήματα τους ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαγγέλλουν μεγάλες εκπτώσεις όπως 40-50% και βάλε, το σίγουρο είναι ότι οι καταναλωτές θα βγουν κερδισμένοι.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,377 προβολές
X
+