Οδηγούμεθα σε νέο προσφυγικό Αλαλούμ !

Οδηγούμεθα σε νέο προσφυγικό Αλαλούμ !

Μετά το κυβερνητικό Φιάσκο με την τύχη των 200 προσφύγων που προγραμματισμένα έφυγαν από τη Ελευθερούπολη και περιφερόντουσαν για μέρες στη μισή Ελλάδα για να καταλήξουν στον αρχικό προορισμό που είχε προτείνει ο Δήμος Παγγαίου 200 χιλιόμετρα από την Ελευθερούπολη, σήμερα ήρθε η μέρα της προγραμματισμένης εκκένωσης του Εκθεσιακού κέντρου  της Ν. Καρβάλης.

Οδηγούμεθα σε νέο Αλαλούμ ;

Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι το ΚΤΕΛ Καβάλας μετά το μάθημα/πάθημα με τους πρόσφυγες του Παγγαίου δεν πρόκειται να αναλάβει την μεταφορά των προσφύγων της Ν. Καρβάλης πλην αυτών που θα μετακινηθούν στο Εσκί Καπούρ (Χρυσή Άμμος) στη Καβάλα.
Οι υπόλοιποι δεν είναι γνωστό πως θα μετακινηθούν σε άλλες περιοχές εκτός νομού.
Μεγάλοι οι φόβοι από τις πληροφορίες που διαρρέουν από το εκθεσιακό της Καβάλας αλλά και με τις δηλώσεις του προέδρου του ΚΤΕΛ νωρίτερα ότι όσοι οδηγηθούν (350) στη Χρυσή Άμμο δεν πρόκειται να δεχτούν να κατέβουν από τα λεωφορεία αφού θεωρούν ότι οι εγκαταστάσεις στο Εσκί Καπούρ δεν είναι κατάλληλοι να τους φιλοξενήσουν.
Οι δε υπόλοιποι που ακόμα δεν είναι σίγουρο πως και που θα μεταφερθούν με φήμες να κάνουν λόγο για Ειδομένη, Λάρισα ακόμα και Κατσικά Ιωαννίνων είναι άγνωστο πως θα αντιδράσουν όταν φτάσουν εκεί.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,024 προβολές
X
+