Ξουλόγης: Σιγά μην απασχολούσε τον Δήμαρχο η απώλεια ενός γκρέϊντερ 9 μέτρων και 2-3 αυτοκινήτων.

Δημοτικός σύμβουλος του Ξουλόγη ομολογεί ότι ξέρει τι έγινε το χαμένο Γκρέϊντερ

Η υπόθεση του χαμένου Γκρέϊντερ των 9,5 μέτρων επανήλθε στο δημοτικό συμβούλιο μετά την προσπάθεια του τέως να εξηγήσει γιατί άρχισε τελευταία να επιδίδεται σε καταγγελίες & μηνύσεις.

Αλλά πρώτα Ακούστε τι έλεγε ο Τέως στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τον βιολογικό Ελευθερούπολης όταν φωνάζοντας αποκαλούσε όλους ψεύτες, ανίδεους και ότι παραπλανούν τους δημότες.

Βέβαια μετά την δημοσιοποίηση του αποσπάσματος της απόφασης της δημοπράτησης ο Τέως άλλαξε στάση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ακούστε το πιο κάτω βίντεο. 

Επίσης δώστε προσοχή στην τοποθέτηση του τέως για την απώλεια ενός Γκρέϊντερ 9,5 μέτρων και με τι απαξία μιλά για την απογραφή κινητής και ακίνητης απογραφής που έπρεπε να είχε κάνει επί δημαρχίας του ο τότε νεοσύστατος Καλλικρατικός δήμος Παγγαίου.

Όσο για τους Αμμολόφους ο Τέως ακροβατεί με τον λαϊκισμό αφού είναι γνωστόν ότι ο Αιγιαλός και όλα τα σχετικά έχουν να κάνουν πλέον με την κεντρική διοίκηση και τα ίδια ισχύουν για όλη την επικράτεια.

Ακολουθεί η απάντηση του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη σχετικά με το Γκρέϊντερ, την απογραφή την Ε.Δ.Ε και την εμπλοκή της εισαγγελίας επί του θέματος.   Σε νέο post θα συνεχίσουμε με το τι άλλο έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,802 προβολές
X
+