Επίσκεψη Μεϊμαράκη στην Καβάλα και όλοι πασχίζουν να δείξουν ενότητα και μια όμορφη ατμόσφαιρα. Αλλά η αλήθεια όσο και να πασχίζουν να την κρύψουν είναι άλλη.
Η τόση μεγάλη αναμονή αλλά και ότι πλέον πλησιάζουμε την ώρα της αναγγελίας των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών στο νομό Καβάλας κάνει την όμορφη ατμόσφαιρα ενότητας να φαίνεται περισσότερο ανθρωποφαγία.
Παράδειγμα η ξαφνική από πουθενά επίθεση που δέχονται δυο από την λίστα των υποψηφίων από Καβαλιώτικο έντυπο. O Γιάννης Πασχαλίδης και Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου γιατί λέει παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού «ο Τόπος της Ζωής μας».

Το έντυπο συνεχίζει Αν ο κ. Πασχαλίδη δημόσια στηρίζει με την παρουσία του ψηφοδέλτιο που είναι ο κύριος μέχρι σήμερα αντίπαλος της Δήμητρας Τσανάκα που έχει τη στήριξη του κόμματος του τότε μάλλον πρέπει να αποκλισθεί από την βουλευτική λίστα.Δεν γίνεται κύριε Πασχαλίδη να πάτε κόντρα στις αποφάσεις του κόμματος σας και να θέλετε να είστε στην λίστα της ΝΔ. Αυτά τα περίεργα παιχνίδια να τα ξεχάσετε.

Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται αντί Μητσοτακική συμπεριφορά η στάση του Γ. Πασχαλίδη του ανθρώπου που έχει εκλεχθεί και έχει υπηρετήσει σαν βουλευτής του κόμματος και μάλιστα με επιτυχία για τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Καβάλα αφού στις τελευταίες εκλογές τον τίμησαν με το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό σταυρών στο ψηφοδέλτιο του Νομού της Ν.Δ. Μην ξεχνάμε ο χαμηλών τόνων Γ. Πασχαλίδης στο Δήμο Παγγαίου συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών για την Ν.Δημοκρατία.

Τι ευτέλεια και κατάντια αν στην Ν.Δ. και γενικότερα στην Ελλάδα καταλήξαμε στο να βγάζουμε Βουλευτές με μόνο κριτήριο σε ποια πίτα ή τραπέζι ή εμφάνιση παρευρέθηκαν. 

Ποιοι είναι  αυτοί που εισάγουν αυτά τα νέα Ήθη και έθιμα στην περιοχή μας;
Ποιοι θέλουν ξαφνικά πάλι να χωρίσουν και να διχάσουν ακόμα και τους ψηφοφόρους του ιδίου κόμματος. Εδώ στην “Επαρχιακή” Καβάλα δεν θα επιστρέψουμε πίσω στα “καφενεία”  δύο ταχυτήτων και δεν μιλώ μόνο για πράσινα και μπλε “καφενεία” αλλά και στα νέα “καφενεία” που κάποιοι θέλουν να φτιάξουν “τα αντί – Μητσοτακηκά”  ή τα όχι.
Στην “επαρχιακή” Καβάλα και ειδικότερα  στη “επαρχία” Παγγαίου θέλουμε  τους υπ. βουλευτές, τους βουλευτές μας , τους υπ. Δημάρχους, τους δημάρχους, περιφερειάρχες κλπ  μονοιασμένους γιατί κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι από κοινού θα δουλέψουν για τον τόπο μας. Τους θέλουμε μαζί σε όλες τις πίτες, τα τραπέζια και γενικά σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Μας αρέσει  όταν βλέπουμε εκπροσώπους των κομμάτων στα συνέδρια του άλλου κόμματος.
Δηλαδή πως ο αρθρογράφος θα έκρινε αν ο κ Παναγιωτόπουλος ή ο κ Λαζαρίδης, ο κ Πασχαλίδης ή τέλος πάντων όποιον εν δυνάμει υποψήφιος πάει ή πήγε σε μια πίτα ή εκδήλωση του Αντιπεριφερειάρχη κου Μαρκόπουλου που θα είναι υποψήφιος σε άλλη παράταξη που είναι απέναντι από την επιλογή του κ. Μητσοτάκη τον κ Μέτιο; Να τον διαγράψουμε ή καλύτερα να τον κηρύξουμε ανεπιθύμητο (ΣΙΚ πολύ της μοδός).

Και μιας που μιλάμε για νέα ήθη και έθιμα αλλά και για καφενεία μεγάλη εντύπωση δημιούργησε η δημοσίευση του  Αθανασιος Παπουτσής εμείς δεν σχολιάζουμε αλλά οι κατηγορίες είναι βαριές και θυμίζουμε  o Αθανάσιος Παπουτσής είναι ραδιοφωνικός συνεργάτης του συγκεκριμένου εκδότη.

Κατά τα άλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Και όπως είπε φίλος πολιτικός, δεν φτάνει που ήρθε και μας κατσικώθηκε  στο ψηφοδέλτιο , αλλά τώρα θέλει και να το φτιάξει . 

 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!