Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ήρθε και επίσημα η διάψευση στις φήμες που ήθελαν HOT SPOT στην Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας.
Με δηλώσεις του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλος βάζει τέλος στα σενάρια. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας που όπως φαίνεται κάποιοι συνεχίζουν να τα καλλιεργούν προς όφελος.

Ο Καβαλιώτης Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλος αναφέρει στις δηλώσεις του Δεν ξέρω αν γίνεται στα πλαίσια ενός τοπικού πολιτικού παιχνιδιού. Η Αλάνα είναι ένας χώρος χωρίς καμία υποδομή. Μέχρι στιγμής όπου εγκαταστάθηκαν μετανάστες υπήρχε μια υποτυπώδης υποδομή. Κτιριακή, παροχή νερού, ηλεκτροδότηση κτλ. Η Αλάνα είναι μια αλάνα, χωρίς τίποτα. Πώς λοιπόν είναι δυνατόν; Με βάση ποια λογική θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν μετανάστες; Από πού κι ως που να εξεταστεί ως σενάριο η Αλάνα;   Ένας χώρος στον οποίο δεν υπάρχει απολύτως τίποτα εκτός από ένα χέρσο έδαφος.  Συμπληρώνει ότι το ακίνητο (αλάνα) ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ ως προς το μεγαλύτερο ποσοστό του. Και κατηγορηματικά δηλώνει: Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο προσέλκυσης προσφύγων για να φιλοξενηθούν στην Αλάνα και στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα.

Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ

0
0
X
+
error: Content is protected !!