Απελπισμένοι και ως αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοί της Νικήσιανης, αφού βλέπουν ότι πέρα από την πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής σε ότι αφορά έργα, έργα ανάπτυξης, τουρισμού, ασφαλτοστρώσεις, που κάθε μέρα δεκάδες νέες τρύπες ξεφυτρώνουν, όπως ακριβώς και τα αδέσποτα και άλλα πολλά..
Τώρα οι δημότες, κάτοικοι της Νικήσιανης και γενικά του πρώην του ΤΟΤΕ λεγόμενου Δήμου Παγγαίου και της ευρύτερης περιοχής με απογοήτευση καταλαβαίνουν ότι η πιο πάνω εγκατάλειψη πλέον έχει προχωρήσει βαθιά ως και την απλή καθημερινότητα τους. Νέες λακκούβες, αδέσποτα. Διακοπές νερού με αποτέλεσμα πολλές φορές αλλαγή γεύσης, θολότητας, χρώματος, οσμής. Διαρροές νερού με αποτέλεσμα νέες τρύπες. Καμένες λάμπες κλπ. Συνειδητοποιούν ότι ούτε καν τα αυτονόητα φαίνεται πλέον δεν γίνονται.
Δεκάδες οι καταγγελίες (και σε μας) και διαμαρτυρίες προς τον δήμο, αλλά και ιδίοις όμμασι αφού κατοικώ στην Νικήσιανη, βλέπουμε τα χόρτα , τα φίδια, τα “χαμένα” αμάζευτα “σκουπιδάκια” και αυτά να μεγαλώνουν και να αυξάνονται παντού, αλλά κυρίως στους μεγάλους δρόμους. Τα ακούρευτα χόρτα που φτάνουν πια στο μέτρο και στα περίχωρα της αστικής περιοχής τα δύο, κίνδυνός φωτιάς, φιδιών κλπ.
Κεντρική αρτηρία (κάθοδος) Νικήσιανης, τα χόρτα πλησιάζουν το μέτρο και σε άλλα σημεία το ξεπερνούν.

Λίγο πιο κάτω σε κεντρική πλατειούλα ξερά χόρτα παντού, δίπλα σε σπίτια. Την ώρα που έβγαζα την φώτο, περίοικος βγήκε και μου φώναξε, τι τα βγάζεις φωτογραφία; Εσύ δεν μας έλεγες να τον ψηφίσουμε; Τι θέλει να μας κάψουν; Βγάλε και τα μπάζα, να μας φάνε τα ποντίκια, τα φίδια; Βγάλε βγάλε… Αν εγώ δεν μαζέψω τα χόρτα μου και τα κλαδιά από το σπίτι μου θα μου ρίξουν πρόστιμο! Αυτοί;; Έσκυψα και απολογήθηκα ψελλίζοντας: Τον στήριξα στις εκλογές του 2014 και όχι στις τελευταίες συγνώμη!!!


Λίγα μέτρα πιο κάτω να ένα σκοτωμένο φιδάκι………

Δυστυχώς υπάρχουν περιοχές που ανήκουν στον δήμο Παγγαίου αλλά όχι στην σφαίρα ύπαρξης της διοίκησης. Για τον Φιλ. Αναστασιάδη δεν υπάρχει Νικήσιανη και γενικά ο Ορεινός όγκος του Παγγαίου, μόνο οι παραλίες του.

0
0
X
+
error: Content is protected !!