Ο συνωστισμός φέρνει προβλήματα στην παράταξη Ναι μπορούμε που πλέον κάποιοι μέσα από την ίδια την παράταξη  χαριτολογώντας την αποκαλούν “Δεν χωρούμε”. Η δυσαρέσκιά από πολλούς δεν κρύβετε αφού πλέον καταλαβαίνουν ότι με τις επιλογές της ηγεσίας της παράταξης να “μαζέψει” στην παράταξη και την κουτσή Μαρία αρκεί να μαζεύει σταυρούς κάποιοι θα έχουν πρόβλημα. Εύγλωττο το παράπονο κάποιων στελεχών και σημερινών δημοτικών συμβούλων που ξαφνικά συνειδητοποιούν  ότι πιθανόν θα μείνουν έξω από το δημοτικό συμβούλιο στις εκλογές του Μάιου αφού η ηγεσία του Ναι μπορούμε διάλεξε να “αποκτήσει” και να βάλει δίπλα τους στελέχη άλλων παρατάξεων με περισσότερους σταυρούς. Η πίκρα κατανοητή αφού όπως έλεγε πρώην αντιδήμαρχος: Εμείς αυτούς τους είχαμε απέναντι, δώσαμε μάχες, τρέξαμε και δουλέψαμε  σκληρά και τώρα  αυτοί θα είναι που μας πετάνε έξω. Αυτό είναι  το αντάλλαγμα για μας; Για εκείνους ποιο ήταν το αντάλλαγμα; Πάντως τα σύννεφα στον ορίζοντα  ορατά και φήμες για δαχτυλίδια και αποχωρήσεις έρχονται και πάνε και όλοι πλέον περιμένουν την τελική ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για να δουν αν θα υπάρξουν απώλειες από αυτό το ανεξέλεγκτο σταυρομάζωμα και εδώ κολλάει το   Η τιμή τιμή δεν έχει και χαράς τον που την έχει. Αλλά μεταξύ μας χαρά δεν βλέπουμε.

Διαβάζουμε σε πρωινή εφημερίδα:

Ο κ. Γερομάκρος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου. Επίσημες ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται στις αρχές Μαρτίου, υπό την προϋπόθεση όπως δηλώνει μεταξύ σοβαρού και αστείου ο κ. Γερομάρκος, ότι θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους όλοι εκείνοι που δήλωσαν πως θα μετέχουν στην προσπάθειά του. 
Εμείς απλά ρωτάμε τι εννοεί ο ποιητής; Άρχισαν και εκεί οι “περίεργες” κωλοτούμπες που είδαμε και σε άλλες παρατάξεις; Πάντως αν ισχύει σημαίνει τότε ότι ο κ. Γερομάρκος με την υποψηφιότητα του ταράζει κάποια ύδατα.

Δυστυχώς σε αυτήν την χώρα εμείς οι Έλληνες όλα τα καλά τα ξεφτιλίζουμε για το συμφέρον μας. Η απλή αναλογική ότι πιο άμεσο στην δημοκρατία, φαίνεται στον Δήμο μας (και όχι μόνο) αντί για άξιους, ικανούς και νέους φέρνει από την ιστορία ότι το πιο παλιό δηλαδή Μισθοφόρους ΣΤΑΥΡΟφόρους.

΄

0
0
X
+
error: Content is protected !!