Ανακοινώθηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού από το νοσ. Καβάλας. Το ένα αφορά νοσηλεύτρια του κέντρου υγείας Ελευθερούπολης και το άλλο αφορά άτομο που ανήκει στο περιβάλλον επιβεβαιωμένου άλλου κρούσματος. 

Νωρίτερα έγινε νέα απολύμανση στο κέντρο υγείας Ελευθερούπολης.

Θυμίζουμε ότι στις 27/28 Ιουλίου υπήρξε γενικός έλεγχος  με τεστ σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και απολύμανση, όταν είχε γίνει γνωστό ότι μια 83η από την Εξοχή είχε διαγνωσθεί με covid- 19 στο νοσοκομείο Καβάλας αλλά πρώτα είχε επισκεφτεί το κέντρο υγείας Ελευθερούπολης. Τότε σε εκείνον τον έλεγχο είχε προκύψει ένα κρούσμα μια γιατρός του κέντρου αλλά είχε ειπωθεί ότι η γιατρός δεν είχε καμία σχέση με την 83η. Παρεμπιπτόντως εδώ να πούμε ότι η 83η που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό  και νοσηλεύτηκε στην Αλεξανδρούπολη επέστρεψε στο σπίτι της στην Εξοχή Παγγαίου, αλλά δυστυχώς στις 31 Ιουλίου κατέληξε, αλλά ο θάνατός της δεν καταγράφηκε ως θύμα κορονοϊού αλλά  από άλλες σοβαρές επιπλοκές της υγείας της.

Πληροφορίες λένε ότι αύριο θα υπάρξουν νέα  τεστ ειδικότερα γιατρών που ήρθαν σε επαφή με κάποιο άλλο  κρούσμα όταν πριν μέρες επισκέφτηκε το κέντρο υγείας, αυτή τη φορά εμπλέκει γεωγραφικά άλλο περίχωρο της Ελευθερούπολης. 

0
0
X
+
error: Content is protected !!