Νέα σφαλιάρα, μετά τα Α.Φ.Μ. Τώρα τι πόσα πληρώσατε παράνομα;

Και να εκεί που κάποιοι γυρνάμε από κάποιες ολιγοήμερες εξορμήσεις και κάποιοι άλλοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις δικές τους ξαφνικά το έγγραφο που έφτασε στον Δήμο Παγγαίου θυμίζει ότι η δημόσια Αποκεντρωμένη διοίκηση προχωρά γοργά στην υπόθεση των διμήνων και τον καταλογισμό. Ύστερα από την καταγγελία του πρώην Δημάρχου Βασίλη Ξουλόγη και μετά την έκθεση του ΑΣΕΠ αφού οι προσλήψεις κρίθηκαν παράνομες και αφού πρώτα ζητήθηκαν τα Α.Φ.Μ. του Δήμάρχου Φιλ. Αναστασιάδη, του πρώην Βασίλη Ξουλόγη και των 56 δημοτικών συμβούλων για τον καταλογισμό του περίπου ποσού των 1.800.000€ τώρα νέο έγγραφο της Αποκεντρωμένης αναστατώνει αφού απαιτεί:

Μετά τα Α.Φ.Μ. τώρα πόσα πληρώσατε παράνομα;

Με κατεπείγον έγγραφο που έφτασε στον δήμο Παγγαίου, για λογαριασμό του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης ζητούνται τα αντίγραφα των ενταλμάτων πληρωμής όλων των υπάλληλων που προσλήφθηκαν με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου (ακολουθεί η λίστα των δημοτικών συμβουλίων από το 2011- 2016).

Καταδίκη Ξουλόγη και από την ΚΕΔΕ μετά την καταδίκη του και από το Δ. Συμβούλιο Παγγαίου.

Με τα ποσά των ενταλμάτων πληρωμής των υπαλλήλων θα καθοριστεί το ακριβές ποσόν που θα καταλογισθεί στους 58 δημοτικούς συμβούλους όλων το παρατάξεων ακόμα και του ιδίου του καταγγέλλοντα Βασιλείου Ξουλόγη.
Σχετικά με την υπόθεση της εκδικητικής, ανεύθυνης, κακόβουλης καταγγελίας του Βασίλη Ξουλόγη διαβάστε ΕΔΩ.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,376 προβολές
X
+