Νέα εποχή για το λιμάνι της Καβάλας – Εγκαινιάστηκαν οι πλωτές εξέδρες

Εγκαινιάστηκαν οι πλωτές εξέδρες, χτες το βράδυ με μια υπέρλαμπρη τελετή που έλαβε χώρα μπροστά από το εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας και στην οποία δεν έλειπαν τα χαμόγελα ικανοποίησης και οι αισιόδοξες σκέψεις για το παρόν και το μέλλον του επιβατικού λιμανιού της Καβάλας “Απόστολος Παύλος”.

;Όπως διαβάζουμε στο KAVALA PORTAL στην τελετή των εγκαινίων έδωσε το παρόν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Καβάλας (η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, οι βουλευτές Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Νίκος Παναγιωτόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Χρήστος Ηλιάδης) αλλά και η στρατιωτική ηγεσία του τόπου, ενώ στην τελετή παραβρέθηκε και ο συγκυβερνήτης του θωρηκτού “Αβέρωφ” πλοίαρχος (ΠΝ) Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος.

Στα παραλειπόμενα της εκδήλωσης καταγράφεται η παρουσία εργαζόμενων της ΒΦΛ, οι οποίοι κατέβηκαν σε μια πλωτή εξέδρα και φώναξαν συνθήματα υπέρ της διατήρησης της λειτουργίας του εργοστασίου την ώρα που ξεκινούσε τον χαιρετισμό του ο κ. Παυλίδης -ο οποίος και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους.

ΠΗΓΗ kavala Portal

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,891 προβολές
X
+