Η αγανάκτηση στις περιοχές Οφρυνίου, Ορφανίου και Κάριανης για την υγειονομική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, έχει όνομα και επίθετο και αυτό δεν είναι άλλο από Μάκαριος Λαζαρίδης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επονομαζόμενος Γκρούεζας ή φυτευτός και έχει ένα στόμα μεγαλύτερο από το ανάστημα του και υπόσχεται από εδώ και από εκεί ότι θέλουν, και μας έχει απασχολήσει πολλές φορές από το υπέρμετρο εγώ του μέσω των αναρτήσεων που με πομπώδεις φράσεις όπως κατόπιν ενεργειών μου , το έλυσα και αυτό, μετά την προσωπική μου επέμβαση, ευχαριστώ τους υπουργούς που εισάκουσαν το αίτημα μου και προχώρησαν σε λύσεις να διεκδικεί εύσημα για ενέργειες άλλων ή εύσημα για το τίποτα ή για τις κατά φαντασία επιτυχίες του.  Με αποτέλεσμα να παίρνει κόσμο και κοσμάκι στο λαιμό του.
Ακριβώς έτσι έγινε και στην περίπτωση με την στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Παραλίας Οφρυνίου, αφού ο Λάζαρίδης σε μια από τις γνωστές του υπερβολικές αναρτήσεις έγραφε: για εξέλιξη που θα έδινε λύση στο διαχρονικό και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Και συνέχιζε γράφοντας:
Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς κατ’ επανάληψη έχω γίνει δέκτης αυτού του αιτήματος και το είχα συζητήσει τόσο με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια όσο και με τον Υπουργό Αναπληρωτή κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη. Τους ευχαριστώ!

και έκλεινε με το “σεμνό” σλόγκαν του  Το είπαμε! Το κάναμε! Συνεχίζουμε!

Αλλά κύριε Λαζαρίδη, σήμερα στις πιο πάνω περιοχές ο κόσμος λέει το είπατε! και λοιπόν; Μόνο να λέτε θα θα θα ξέρετε. Το κάνατε! Τι ακριβώς κάνατε; Μια τρύπα στο νερό… Συνεχίζουμε… σωστά συνεχίζουμε εμείς χωρίς στελέχωση και χωρίς γιατρό……..και εσείς συνεχίζετε με το παραμύθι.

Βέβαια κάποιοι που φέρουν τις δικές τους ευθύνες που το ιατρείο του Οφρυνίου  είναι χωρίς στελέχωση εδώ και 7 χρόνια, σήμερα έλεγαν … αφού ο Λαζαρίδης μας έλεγε ότι το έλυσε…. εμείς τι άλλο να κάνουμε……

Δυστυχώς ζούμε σε εποχές και στη χώρα που αυτός που θα πει το μεγαλύτερο ψέμα / παραμύθι  θα μαζέψει τα πολλά like και τους σταυρούς. Και μην ξεχνάμε το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το κόμμα sorry το πρόσωπο…..

12
3
X
+
error: Content is protected !!