Μπόνος, Ορφανίδης και ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν Ξουλόγη και από κοινού κατεβαίνουν ενάντια Αναστασιάδη.

Με τον κ. Μπόνο, τον κ. Ορφανίδη  αποφασίσαμε να ηγηθούμε ενός συνδυασμού που θα έχει εμένα εκ νέου υποψήφιο  δήμαρχο Παγγαίου δήλωσε ο Βασ. Ξουλόγης.
Ο Βασίλης Ξουλόγης μάλιστα  θα έχει και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μεταξύ των άλλων πρόσθεσε αυτό το κάνουμε κυρίως επειδή όλοι βλέπουμε ότι δεν υπάρχει μια καλή δημοτική  αρχή, η οποία δεν χαρακτηρίζεται από παραγωγή έργου. Το μόνο που έχει να επιδείξει είναι άρτος και θεάματα,  μια και όλοι ξέρουν ότι είναι πετυχημένοι στον κλάδο των εκδηλώσεων, το να κάνεις δύο πάρκα και δύο πλατείες από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που η κυβέρνηση έχει μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφαλίσει χρήματα για τους Δήμους για τις παιδικές χαρές…….. «Μόνο λόγια ήταν τελικά η σημερινή δημοτική διοίκηση του Δήμου Παγγαίου». 

Οι συζητήσεις συνεργασίας και για κοινό ψηφοδέλτιο Ξουλόγη – Μπόνου – Σύριζα  άρχισαν το καλοκαίρι,  Αυτοδιοικητικά συνεργαζόμαστε με όλες τις δυνάμεις , αποφασίσαμε να είμαι εγώ υποψήφιος και πάλι στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Την ίδια ώρα δεδομένη είναι στήριξη του Βασ. Ξουλόγη και από το  ΚΙΝΑΛ όπως επίσης και από την ΛΑΕ με την συμμετοχή Ορφανίδη.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,633 προβολές
X
+