Μια μεγάλη απώλεια για τον Δήμο Παγγαίου;

Αυτές τις μέρες πολλά και όχι ευχάριστα ακούγονται για το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη. Μια αξιέπαινη προσπάθεια ενός εξαιρετικού καλλιτέχνη, ενός μοναδικού στο είδος του μουσείο που άνοιξε τις πύλες του τον Μάρτιο του 2010 στα Κηπιά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου.
Αυτές τις δύσκολες μέρες ακούμε και διαβάζουμε πολλά και ότι το μουσείο για τη συνέχιση της ύπαρξης του πρέπει να στεγαστεί σε άλλο χώρο, ακούγεται η μεταφορά του στην Αθήνα ή σε κάποιο άλλη μεγάλη Πόλη, μάλιστα διαβάσαμε στο τύπο ότι ο Δήμος Καβάλας έδειξε αμέσως ενδιαφέρον και δια μέσου του δημοτικού συμβούλου Θεοδ. Μουριάδη ο οποίος δήλωσε: Είναι κρίμα το συγκεκριμένο μουσείο να φύγει από την περιοχή και να μεταφερθεί στην Αθήνα και ότι πρέπει να αξιοποιηθεί και να λειτουργήσει σε κεντρικό κτήριο της Καβάλας.
Εμείς να πούμε ότι όντως είναι κρίμα το μουσείο να φύγει και ότι θα είναι μεγάλη απώλεια και ήττα αν ο Δήμος Παγγαίου χάσει ένα τέτοιο κόσμημα και το μουσείο φύγει από τα όρια του Δήμου Παγγαίου.

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,805 προβολές
X
+