Μια ανεύθυνη φάρσα αναστατώνει τον Δήμο Παγγαίου

Νωρίτερα σήμερα “κάποιος” πολύ μα πάρα πολύ ανεύθυνος ανάρτησε στην σελίδα με ονομασία Breaking news – chanel28 news την εξαφάνιση ενός νεαρού με τον πομπώδη τίτλο: Αγνοείται ο νεαρός Τάσος από Φωλιά Καβάλας και συνοδευόταν με την αληθινή φωτογραφία του νεαρού Τάσου Κουλουνίδη.  
Αλλά η βλακεία αυτού του ατόμου δεν σταμάτησε εκεί μέσα από την σελίδα παρότρυνε για κοινοποίηση και μετά το ανάρτησε στο face book με αποτέλεσμα δεκάδες ανυποψίαστοι να το κοινοποιήσουν μέσα από το προφίλ τους και να δημιουργηθεί ανησυχία και κινητοποίηση.  Πολλοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν και συνεχίζουν να  επικοινωνούν μέχρι τώρα με την σελίδα μας για να μάθουν λεπτομέρειες της εξαφάνισης ή αν βρέθηκε ο νεαρός.

Επειδή η βλακεία περισσεύει τις ημέρες μας και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει κρετίνους  από να κάνουν τέτοιες κακοήθεις  αναρτήσεις, εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να ελέγχουμε τι  κοινοποιούμε  ειδικά σε τέτοιου είδους θέματα. Αν όλοι εσείς είχατε παρατηρήσει καλά την σελίδα καλά θα βλέπατε ότι πάνω δεξιά γράφει ¨έχετε εξαπατηθεί, φτιάξτε μια ιστορία να κοροϊδέψετε τους φίλους σας”, όπου να κάνετε click στην σελίδα θα σας ζητήσει να κάνετε δική σας φάρσα και μην επικαλεστείτε την άγνοια Αγγλικών, τότε γιατί δεν σας ψίλιασε το γεγονός ότι μια ξενόφωνη σελίδα αναφέρει την εξαφάνιση στην περιοχή μας και καμία Ελληνική ή τοπική σελίδα δεν αναφέρεται στην εξαφάνιση. Προσοχή λοιπόν τι κοινοποιούμε. Όσο για τον πανηλίθιο που έκανε την “φάρσα” τι να πεις; Ίσως ένα μάθημα για διασπορά ψεύτικων ειδήσεων ίσως?  

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
7,816 προβολές
X
+