Για τον Μακάριο Λαζαρίδη έχουμε γράψει πολλά, μάλιστα τόσα πολλά που είχαμε σταματήσει συνειδητά πλέον να ασχολούμεθα μαζί του. Αφού το αυτί του δεν ιδρώνει!  Και πάντα παραμένει ο ίδιος. Ένας Γκρούεζας, ένας πολιτικάντης με ξύλινη γλώσσα, σκουριασμένος παλαιάς κοπής, Γκεμπελικής σχολής,  δέσμιος των κομματικών συμφερόντων, και μόνον υμνητής της παράταξης Μητσοτάκη. Χωρίς το σθένος να αναγνωρίζει λάθη, χωρίς επίγνωση της πραγματικότητας ώστε να μπορέσει να υπάρξει επιτέλους μια βελτίωση σε αυτή την χώρα. Π.χ. τα προβλήματα στην υγεία, στις Μ.Ε.Θ και της πανδημίας. Ο κ Λαζαρίδης ως “άξιος πωλητής” και απλά κόλακας του αφεντικού, μας μιλά για την τρομερά καταπληκτική δουλειά της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα της πανδημίας και στην αντιμετώπιση της, παραβλέποντας την ανεύθυνη  πολιτική με τους  8.093 νεκρούς, με την πολιτική των 143 διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ ακόμα και σε ράντζα στην Αθήνα.  Μιας οικονομικής πολιτικής που έχει καταστρέψει χιλιάδες επιχειρήσεις = ανθρώπους,  την αλλοπρόσαλλη πολιτική του ανοίγω -κλείνω κομμωτήρια νυχάδικα ως προτεραιότητα ζωής, την πλήρη καταστροφική πολιτική για το μέλλον των παιδιών μας (μαθητών, φοιτητών), του μέσα – έξω, του βαράω – δεν βαράω, τα γεμάτα Μ.Μ.Μ. και όλα τα άλλα άδεια πχ Εκκλησίες, Πάρκα, Παραλίες κλπ.

Ο άνθρωπός που για όλα φταίνε οι άλλοι , πάντα διχαστικός & εριστικός, ξεχνά κανείς το ατόπημα του και τις ύβρεις για τον Άρη Βελουχιώτη προς υπεράσπιση της κατάστασης με τον παιδοβιαστή Λιγδάνη;

 

 

Σταθερός να παραμένει ο κατά φαντασίαν λύτης σωτήρας όλων των προβλημάτων του Ν. Καβάλας, πόσες φορές δεν έχει διεκδικήσει τα εύσημα για λύση προβλημάτων που έχουν λύσει άλλοι; Πόσες φορές  έχει ανακοινώσει λύσεις που καν δεν υφίστανται. Με αποτέλεσμα τις διαψεύσεις από τους εμπλεκόμενους.  Μια ακόμα λοιπόν περίπτωση έρχεται στην επιφάνεια σήμερα. Ένα ακόμα δελτίου τύπου Λαζαρίδη γεμάτο αυταρέσκεια και με το εγώ μπλά και εγώ μπλά μπλά, εγώ μπλά – μπλά- μπλά έφτασε χτες στην σελίδα μας με τίτλο: 

«Λύθηκε το θέμα της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Κεραμωτής»  

και έγραφε:

«Από την προεκλογική περίοδο των Εθνικών Εκλογών του Ιουλίου 2019, είχα μιλήσει για την ανάγκη να ενώσουμε δυνάμεις για να επιτύχουμε τους στόχους για την Καβάλα μας.
 
Αυτό κάνω εδώ και είκοσι ένα μήνες που είμαι Βουλευτής.
 
Σε αυτή τη λογική, ζήτησα και ενημερώθηκα τόσο από τη Διοίκηση της Ο.Λ.Κ Α.Ε όσο και από το Δήμο Νέστου, για ένα θέμα που πήγε να δημιουργηθεί στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος (Χ.Ζ.Λ.) Κεραμωτής.
 
Με συζήτηση, καλή διάθεση και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, το θέμα λύθηκε.
 
Έτσι, η αποκομιδή των απορριμμάτων και η φροντίδα του πρασίνου στη Χ.Ζ.Λ. Κεραμωτής παραμένει στο Δήμο Νέστου.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη, το Δήμαρχο Νέστο κ. Σ. Μιχαηλίδη και φυσικά τη Διοίκηση της Ο.Λ.Κ Α.Ε.
 
Συνεχίζουμε προκειμένου να γίνει η Κεραμωτή, από πέρασμα για τη Θάσο, πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών».

Αυτά τα θριαμβευτικά μας έγραφε ο Μακάριος και μοίραζε σαν Καίσαρας ευχαριστίες από εδώ και από κει. 

Αλλά σήμερα πριν ο Αλέκτωρ λαλήσει τρις να που ο Δήμαρχος Νέστου κ. Σ. Μιχαηλίδης με δηλώσεις του στο KAVALANEWS  διαψεύδει τον Μακάριο Λαζαρίδη ότι λύθηκε το πρόβλημα του Λιμανιού της Κεραμωτής και μάλιστα τονίζει ότι : Κανείς δεν θα μας σύρει στο τραπέζι της συζήτησης εκβιαζόμενους……


Διαβάστε όλη την δήλωση του Δημάρχου Νέστου ΕΔΩ

26
1
X
+
error: Content is protected !!