Μετά την παρέμβαση του Βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη, στην συνάντηση του με τον αντιπρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ», κ. Ιωάννη Χατζόπουλο δόθηκε λύση στο πρόβλημα του μη επαρκή φωτισμού της γέφυρας που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μεσιάς-Μέλισσας, καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στη γέφυρα που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μουσθένης-Σιδηροχωρίου. Συγκεκριμένα σε αυτή την συνάντηση, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, παρουσία του Αντιπροέδρου της «Εγνατία Οδός ΑΕ», κ. Ιωάννη Χατζόπουλο,ο Δήμαρχος Παγγαίου συμφώνησε στην διενέργεια Τεχνικής Μελέτης, βάσει της οποίας θα λυθούν αμφότερα τα ζητήματα με τη συνεργασία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.»

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου Της 30ης Νοεμβρίου 2022

Τίτλος: «Συνάντηση Γ.Πασχαλίδη με τον Αντιπρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ» για προβλήματα του οδικού δικτύου της Εγνατίας Οδού στην Π.Ε. Καβάλας»

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε χθες με τον Αντιπρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ», κ. Ιωάννη Χατζόπουλο, με τον οποίο συζήτησε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο της Εγνατίας Οδού στην Π.Ε. Καβάλας.
Αρχικά, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα της πεσμένης γέφυρας που βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας. Υπενθυμίζεται πως η εκπόνηση μελέτης έχει ανατεθεί στην «Εγνατία Οδός ΑΕ». Ο Αντιπρόεδρος ενημέρωσε τον Βουλευτή πως η Τεχνική Μελέτη θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Αύγουστο και πως ο διαγωνισμός για την κατασκευή θα λάβει χώρα στο τέλος του 2023.
Εν συνεχεία, ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Αντιπρόεδρο για ζητήματα της περιοχής του Δήμου Παγγαίου και ειδικότερα για τον μη επαρκή φωτισμό της γέφυρας που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μεσιάς-Μέλισσας, καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στη γέφυρα που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μουσθένης-Σιδηροχωρίου. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, παρουσία του Αντιπροέδρου, ο Δήμαρχος συμφώνησε στην διενέργεια Τεχνικής Μελέτης, βάσει της οποίας θα λυθούν αμφότερα τα ζητήματα με τη συνεργασία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.»
Τέλος, ο Αντιπρόεδρος ανέφερε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει ενημέρωση για τα εκπτωτικά προγράμματα που θα αφορούν τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας αναφορικά με τα διόδια που βρίσκονται επί της Εγνατίας Οδού.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ», κ. Ιωάννη Χατζόπουλο για το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετώπισε τα ζητήματα που του εξέθεσα.»

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

1
0
X
+
error: Content is protected !!